Arek napisał(a):
Kanclerz Zamoyski ongiś powiedział: "Takie będą Rzeczypospolite, jakie ich młodzieży chowanie"
w takim razie Ciemność, widzę ciemność ...
Nie dałam rady obejrzeć tego do końca
.png)
greenrs napisał(a):Dzień dobry. Lato całą gębąNa termometrze w lekkim półcieniu 32 stopnie.
Mam pytanie do "samochodziarzy".
Jaki może mieć wpływ rodzaj ogumienia na działanie poduszki powietrznej? (...)Tydzień temu wymieniłem opony na letnie (samodzielnie, razem z felgami) i kontrolka zgasła!
marze_na napisał(a):Nie dałam rady obejrzeć tego do końca
.png)
greenrs napisał(a):Mam pytanie do "samochodziarzy".
Jaki może mieć wpływ rodzaj ogumienia na działanie poduszki powietrznej?
Całą zimę jeździłem ze świecącą się kontrolką awarii poduszki powietrznej. Obiecałem sobie, że na wiosnę gdzieś z tym podjadę. Tydzień temu wymieniłem opony na letnie (samodzielnie, razem z felgami) i kontrolka zgasła!
.png)
Jacek S napisał(a):greenrs napisał(a):Mam pytanie do "samochodziarzy".
Całą zimę jeździłem ze świecącą się kontrolką awarii poduszki powietrznej. Obiecałem sobie, że na wiosnę gdzieś z tym podjadę. Tydzień temu wymieniłem opony na letnie (samodzielnie, razem z felgami) i kontrolka zgasła!
![]()
Wot, ciekawostka...
.png)
Jacek S napisał(a):greenrs napisał(a):Mam pytanie do "samochodziarzy".
![]()
Wot, ciekawostka...
.png)
.png)
Rysio napisał(a):Jacek S napisał(a):greenrs napisał(a):Mam pytanie do "samochodziarzy".
![]()
Wot, ciekawostka...
Może jakiś kabelek od ABSu ruszyłeś i się poprawiło. Poduchy biorą jakieś sygnały właśnie z układu ABS.
.png)
Rysio napisał(a):Może jakiś kabelek od ABSu ruszyłeś i się poprawiło. Poduchy biorą jakieś sygnały właśnie z układu ABS.
weldon napisał(a):Warto by jeszcze sprawdzić, czy to tylko kontrolka, czy może coś z poduszką
Wie ktoś, jak się kontroluje, czy poduszka jest sprawna?
weldon napisał(a):Wie ktoś, jak się kontroluje, czy poduszka jest sprawna?
.png)
Serce w pasy napisał(a):weldon napisał(a):Wie ktoś, jak się kontroluje, czy poduszka jest sprawna?
Ja wiem !
Trzeba przypieprzyć czołowo w mur jak wybuchną znaczy, że działają
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko