Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Serce w pasy napisał(a):Dzień Dobry Bardzo Następny weekend przeleciał. Jutro zaczynam wymianę ogrodzenia
Nie miała baba roboty kupiła se ciele ...
weldon napisał(a):Tak ostro było, czy uczyłeś kogoś parkować?
Dzień dobry
założyłbym , to betonowe na 2 metry i nikt mi nie zagląda ... zrobiłem jedna ścianę, takie z montażem 2 metry bieżące , na 2 wysokie wzięli 140 zł za przęsło ...
Wiecie, że mam super sąsiada, który nie mieszka na miejscu!
Po kolejnych roztopach runęła reszta rozebranego wcześniej muru. Podjąłem dziś decyzję, że rozbieram ruiny na własny koszt(nie chcę dalej ryzykować) i robię siatkę ogrodzeniową zamiast rozwalającego się muru. Bezpieczeństwo mojej rodziny przedstawiam ponad koszty. Mógłbym czekać na nowego sąsiada, lecz jak długo? Czekam już ponad dwa lata.
No tak - jeśli nie było fundamentu na 120 cm , to przemarzanie przechodzi niżej a potem podnosi w górę , przy roztopach osiada i pęka oraz jak w twoim przypadku zawala .
Rozglądnij się za betonowym w okolicy zapewne są firmy co je oferują jest tańsze od siatki , zamontują Ci w 1 dzień wzór ozdobny np cegiełkę dasz sobie do wewnątrz , masz parawan , nie trzeba malować ...