Widzę, że jesteście dziś w bardzo dobrych humorkach
Co trzeba zażyć żeby tak tryskac humorem
.png)
Miecia napisał(a):O rany![]()
Widzę, że jesteście dziś w bardzo dobrych humorkach![]()
Co trzeba zażyć żeby tak tryskac humorem![]()

.png)
Serce w pasy napisał(a):Heniek chyba pojechał na te narty albo się ugotował bo strasznie zacichł.
auto_gt napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Heniek chyba pojechał na te narty albo się ugotował bo strasznie zacichł.
w sklepie mam mobilny i transfer na ten miesiąc się skończył , znaczy przekroczyłem , więc zabulę ...
Poza tym , lód rąbałem na chodnikach w koło sklepu i budynku Fizykoterapii , i myślami się biję jak tu kasę zarabiać , bo handel zdechł po świętach i tak zleciało .
Jak się dobrze "zapnie" sprawa to będę miał Parcel Schop GLS w sklepie itd.
Dobry wieczór .
Miałem ochotę oddać ten węgiel ze składu i grandę zrobić , żeby popamiętali ,ale mnie trochę zgasili domownicy , w każdym razie od dzisiaj palę tylko eko groszkiem i brykietem dąb / jesion , który kupuję u znajomego jako produkt uboczny wyrobu parkietu , nie drogo 400 zł /t .
ale ni będę was przynudzał .
Nart nie mam i nie pojadę szybko , a jak już miałbym kupić to biegówki przełajowe i sruuu... do lasu , narazie spacery też starczają .
ładna piosenka Januszka odsłuchana . Pozdrav !
.png)
Serce w pasy napisał(a):
Ale co z tym Majstrem bo jestem zainteresowany?
.png)
weldon napisał(a):Na razie odpada - samochodem jestem - ale mogę w zamian zaproponować uczenie się języków obcych
- mam przetłumaczoną zawartość apteczki, akurat się przyda, jakby policmajster w Czechach czy innej Austrii zatrzymał:
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko