.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Ja dostałem skierowanie na początku września ...
.png)
witpol napisał(a):Dzisiaj od nastu lat wreszcie poruszałem się komunikacją miejską ( dosłownie wszystkim włącznie z metrem, SKM i Kolejami Regionalnymi) i muszę przyznać, że jestem mile zaskoczony
.png)
weldon napisał(a):Kozulka - brawowitpol napisał(a):Dzisiaj od nastu lat wreszcie poruszałem się komunikacją miejską ( dosłownie wszystkim włącznie z metrem, SKM i Kolejami Regionalnymi) i muszę przyznać, że jestem mile zaskoczony
O, kurcze, nieźle.
Moje dziecko często tak jeździ: eŁ-ka, metro, autobus lub SKM-ka lub regionalne, potem drugi autobus i abarot, identyczny zestaw w drugą stronę to tż nie narzeka
Dla mnie to czarna magia. Kiedyś pomagałem babce przy wejściu do metra bilet skasować, bo ona tak, jak ja - zmotoryzowana, tylko jej się samochód zepsuł - to ciekawe doświadczenie było
.png)
witpol napisał(a):Dzień Dobry![]()
Dzisiaj od nastu lat wreszcie poruszałem się komunikacją miejską ( dosłownie wszystkim włącznie z metrem, SKM i Kolejami Regionalnymi) ........
.png)
witpol napisał(a):Nie, ale od rana musiałem się poruszać po kilku dzielnicach w krótkim czasie i uznałem, że szybciej będzie komunikacją. Nie myliłem się. Np. przejazd z Ochoty na Pragę trwał SKM 15 min, co byłoby niemożliwe samochodem
.png)
Jacek S napisał(a):Miecia napisał(a):ps. ciekawostka pogodowa......rano wyjeżdżając do pracy 6.45 na termometrze minus 5 stopni........powrót 15.30 na termometrze minus 7 stopni![]()
Bezchmurne niebo?
.png)
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko