Miecia napisał(a):Ja rozumiem wiatr..........ale żeby od razu głowę chciało urwac![]()
Chyba musi być ogromna ta różnica![]()
Tak wiało w Mimicach w nocy prawie każdą noc , ap mieliśmy powyżej jadranki na stoku góry , aż chałupą tłukło ...
Dzień dobry
weldon napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Jak moja księżniczka dostała ospy to właśnie wyjeżdżałem na narty w Alpy- dobrze, że sam, a nie z małżonką.
Ciekawe skąd tata wcześniej wiedział, że mama nie będzie mogła jechać
.png)
.png)
Serce w pasy napisał(a):Jeszcze mnie nie pogięło, za chwilę będą ubezpieczać od wstawania z łóżka.
weldon napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Jeszcze mnie nie pogięło, za chwilę będą ubezpieczać od wstawania z łóżka.
Mój siostrzeniec sobie coś zrobił z nogą, jak wstawał z łóżka przy zakładaniu spodni
No ale on był sportowiec, więc musiał strasznie na siebie uważać![]()
Miał zakaz jazdy na rowerze, nartach, biegania ... Jego kumpel połamał sobie rękę na ... drzwiach od kibla![]()
.png)
weldon napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Jeszcze mnie nie pogięło, za chwilę będą ubezpieczać od wstawania z łóżka.
Mój siostrzeniec sobie coś zrobił z nogą, jak wstawał z łóżka przy zakładaniu spodni
No ale on był sportowiec, więc musiał strasznie na siebie uważać![]()
Miał zakaz jazdy na rowerze, nartach, biegania ... Jego kumpel połamał sobie rękę na ... drzwiach od kibla![]()
.png)
Serce w pasy napisał(a):Nie porównuj nas z dzisiejszą młodzieżą.