Zobaczcie krotki filmik
Pieszy miał niezły reflex
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Kolejny debil za kółkiem, tym razem w Tychach![]()
Zobaczcie krotki filmik
Pieszy miał niezły reflex
.png)
weldon napisał(a):Ja czasami, jak widzę takie sceny, mam ochotę na samosąd, albo na powrót kar cielesnych
.png)
weldon napisał(a):Swoją drogą,taka ciekawostka - postawili w Warszawie taki radar, wyłapujący nie tylko jadących z za dużą prędkością, ale takich, co rozmawiają przez komórki i, co najważniejsze, wjeżdżających na skrzyżowanie na czerwonym, co powodowało straszne korki no i niebezpieczeństwo stłuczek.
Ktoś tu pisał, że to bez sensu, tymczasem w przeciągu miesiąca ilość mandatów spadła do 20 procent początkowego stanu, a skrzyżowanie okazuje się jednym z najlepiej przejezdnych.
Planują postawić następne, w tym, co też ważne, takie, które będą wyłapywać za ciężkie TIRy.
Możliwe, że i na mnie kiedyś padnie, ale, z drugiej strony, jak nie będę stał w korkach i nie będę musiał nadrabiać czasu, jaki tracę na drogach zniszczonych przez ciężarówki, to po co się śpieszyć?
Inna sprawa, że to będzie nudne tak jechać w tych tunelach ścian zasłaniających każdy skrawek drogi
.png)
Serce w pasy napisał(a):Rozmawiających przez komórkę? Jak? Coś ściemniasz:)
.png)
weldon napisał(a): .......to pewnie wyłapie tych z ręką przy uchu,zamiast na kierownicy
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko