Leszek Skupin napisał(a):Na klientów![]()
i zyski
z tymi zyskami to zobaczymy jak będzie
na razie się rozkręca... oby nie za długo, bo mi już funduszy na finansowanie brakuje, a nie zadłużę się
A a a cześć i czołem
Pomyślności
Dzień dobry
.png)
Leszek Skupin napisał(a):weldon napisał(a):Albo złą telewizję oglądał
Ciekawe ... greenrs z zielonym sobie pogadali
Na coś się przebranżowił, że nie masz dostępu do netu?
Na klientów![]()
i zyski
z tymi zyskami to zobaczymy jak będzie
na razie się rozkręca... oby nie za długo, bo mi już funduszy na finansowanie brakuje, a nie zadłużę się
A a a cześć i czołem
.png)
To życzę cierpliwości i spokojnościSerce w pasy napisał(a):Dzień Dobry Bardzo.
Długo mnie tu nie było, ale wpadłem na chwilę i chciałem powiedzieć, że dziś o 7ej rano zacząłem remont:)
Zobaczymy ile potrwa? Czas start.
.png)
.png)
Serce w pasy napisał(a):Zobaczymy ile potrwa? Czas start.
kaszubskiexpress napisał(a):A wystarczyło tylko zmienić lodówkę i kilka żarówek na energooszczędne
weldon napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Zobaczymy ile potrwa? Czas start.
O siódmej zacząłeś, za piętnaście pierwsza zrobiłeś sobie przerwę ... Długo nie wytrzymasz w takim tempie
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):W zeszłym roku dostałem dopłatę za sezon grzewczy 700 zł![]()
A wczoraj niespodzianka, nadpłata prawie 400zł![]()
![]()
![]()
A dzisiaj kolejna niespodzianka, rachunek za prąd.
Pierwszy dwumiesiąc 0 !!!
.png)
Serce w pasy napisał(a):... zastanawiam się ile im zejdzie.
kozulka napisał(a):No tak...jak się siedzi po ciemku i pod kocykiem, to też można zaoszczędzić
.png)
kozulka napisał(a):No tak...jak się siedzi po ciemku i pod kocykiem, to też można zaoszczędzić
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):kozulka napisał(a):No tak...jak się siedzi po ciemku i pod kocykiem, to też można zaoszczędzić
Listopad i Grudzień ciepły a poza tym na wniosek większości na ten sezon zakręcono i zdjęto głowice z grzejników na klatkach, holach i takich tam w całym budynku, bo dziadki non stop odkręcały na maxa, bo przecież to spółdzielnia płaci, ciężko im wytłumaczyć, że ONI to my![]()
Efekt niezły.
.png)
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko