.png)
.png)
Leszek Skupin napisał(a):A ja zamówiłem sobie z punktów Statoilowych takie cudo ciekawe jak się sprawdziwyczyściłem sobie tym samym kartę z punktów bo przerzucam sie na Orlena - ponoć mają najlepszego Diesla dla CRDI
.png)
.png)
witpol napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):A ja zamówiłem sobie z punktów Statoilowych takie cudo ciekawe jak się sprawdziwyczyściłem sobie tym samym kartę z punktów bo przerzucam sie na Orlena - ponoć mają najlepszego Diesla dla CRDI
Zanim się przeniesiesz, to lepiej TUTAJ sprawdź, czy za tyle punktów dostaniesz taką fajną nagrodę
.png)
weldon napisał(a):A ja właśnie się zastanawiam na zakupem tego....
.png)
Leszek Skupin napisał(a):witpol napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):A ja zamówiłem sobie z punktów Statoilowych takie cudo ciekawe jak się sprawdziwyczyściłem sobie tym samym kartę z punktów bo przerzucam sie na Orlena - ponoć mają najlepszego Diesla dla CRDI
Zanim się przeniesiesz, to lepiej TUTAJ sprawdź, czy za tyle punktów dostaniesz taką fajną nagrodę
Wiesz coZa przeproszeniem pier....ę nagrody
naprawa układu paliwowego w CRDI - 5 kPLN - nagrody za te pieniądze sam se wybiorę
.png)
.png)
Leszek Skupin napisał(a):Fajne cudeńko.... ale i tak nie sprawdzałbym jak walnie o kamienie
.png)
Leszek Skupin napisał(a):Mam informacje, że gość przejechał na CRDI 250 tys km tankując na Orlenie i nic mu się z samochodem nie działo.... masz takie info od kolegi który tankował gdzie indziej
.png)
sroczka66 napisał(a):Ach, ci mężczyźni
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko