Jacek S napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Łeb mnie trochę napierdziela, ale po takiej ilości piwa to normalne.
Nie dziwota...tragedia.
I to jeszcze jaka.
Z trzecią w tabeli Lechią 3.0
Z piętnastą Arką 0.3
Niezbadane są wyroki pasiastych kopaczy:)
Jacek S napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Łeb mnie trochę napierdziela, ale po takiej ilości piwa to normalne.
Nie dziwota...tragedia.
.png)
Serce w pasy napisał(a):
I to jeszcze jaka.
Z trzecią w tabeli Lechią 3.0
Z piętnastą Arką 0.3
Niezbadane są wyroki pasiastych kopaczy:)
.png)
Serce w pasy napisał(a):Kibice innych klubów mówią, że będziemy mieli najpiękniejszy stadion w II lidze:(
.png)
weldon napisał(a):Na tory to lepiej bez opon.
Same felgi na zakrętach i rozjazdach lepiej się trzymają torów niż opony![]()
Tylko musisz się nauczyć zwrotnice ręcznie przestawiać ...
Napisałbym ci, ile mnie kosztował przegląd z ozonowaniem klimy, ale boję się, że się wkurzysz
.png)
Serce w pasy napisał(a):A wiadomo to, może życie Ci się znudziło i chciałeś zepsuć maszyniście niedzielę.
weldon napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Kibice innych klubów mówią, że będziemy mieli najpiękniejszy stadion w II lidze:(
Jak w drugiej?
Spodziewasz się dalszej degradacji, czy to mi się coś myli, że jest Ekstraklasa, I liga, II liga ...?
Możliwe, że to ja coś pokręciłem ...
Leszek Skupin napisał(a):Serce w pasy napisał(a):A wiadomo to, może życie Ci się znudziło i chciałeś zepsuć maszyniście niedzielę.
Ale to yyyy dzisiaj było... Se pojechałem z samego rana jak tylko syna do szkoły odwiozłem
.png)
Leszek Skupin napisał(a):... no w sumie w 300 zł się zmieszczęa Ty
![]()
Serce w pasy napisał(a):Nic nie pokręciłeś, ale nie każdy wie, że u nas I liga to tak naprawdę II liga więc specjalnie tak napisałem.
.png)
.png)
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko