weldon napisał(a):Przecież to nie ja, tylko Ani tak wymyślił ...![]()
Niech on się tłumaczy.
Ani Cię wypuścił....
a Ty się dałeś
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Mnie tak okradziono w środę, w sobotę, wczoraj dwa razy i coś tak czuję, że jutro też mnie obrobią.![]()
BeJur napisał(a):Ani Cię wypuścił....
a Ty się dałeś

BeJur napisał(a):weldon napisał(a):Przecież to nie ja, tylko Ani tak wymyślił ...![]()
Niech on się tłumaczy.
Ani Cię wypuścił....
a Ty się dałeś

weldon napisał(a):Kto by tam zwracał uwagę na to ... Ale jak mi zwiało stolik i krzesła z tarasu, to chyba daje trochę?
kaszubskiexpress napisał(a):
Mnie tak okradziono w środę, w sobotę, wczoraj dwa razy i coś tak czuję, że jutro też mnie obrobią.![]()
.png)
weldon napisał(a):Dostaje się jakieś potwierdzenie tego, żeby się potem jakiś nadgorliwiec nie czepiał?
.png)
weldon napisał(a):Ja tu o poważnych, statystycznych rzeczach rozmawiam, a wam się zachciało o Zefirkach pogaduszki urządzać ...
Kto by tam zwracał uwagę na to ... Ale jak mi zwiało stolik i krzesła z tarasu, to chyba daje trochę?
.png)
anakin napisał(a):Nie,no Beata widzisz to co ja![]()
![]()
![]()
Viola ja naprawdę bardzo chciałem,ale......
Tym krawatem to już mnie dobiłaś!!!![]()
![]()
![]()
Jestem przeciw!
Beata?
a takie dałem łatwe pytanie"wyciągające"
.png)
.png)
.png)
weldon napisał(a):Czepili się tego halnego ... Wiatr, jak wiatr, tylko u was się przeciska przez te szczeliny między górami, to cugu dostaje.
Pomieszkałabyś chwile na warszawskim blokowisku, to tam tak piz..., że potrafi grilla na sąsiednia ulice przenieść![]()
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko