Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
w 97 roku przez dwa tygodnie naszego pobytu we Włoszech w kamienicy gdzie mieliśmy apartament a w zasadzie studio była na dole pralnia i już od 7 rano co dzień się wydzierali O sole mio . Taki folklor, teraz bym oko przymrużył, ale wtedy w nocy szaleliśmy po knajpkach, a rano chcieliśmy dospać.... ehhh podróż poślubna
w zamierzchłych mocno czasach, jak życie spedzałam na Żarze z lotniarzami (teraz mi tylko jeden się ostał ), to chłopaki biegnąc w krzaki (o toy-toyach nikt wtedy nie słyszał) - to darli się właśnie o'sole mio - żeby sie na kogoś w tej samej sprawie tam będącego nie natknąć
BeJur napisał(a):Super Matula tylko nie zapomnij się przyznac kiedy to
u mnie sypie.... śnieg
u mnie też sypie a przyznać się mogę nawet teraz, że to we wtorek!
no i z reguły taka pogoda jak dziś to jest właśnie 22.03, dlatego też tli się we mnie cicha nadzieja, że od jutra już tylko lepiej będzie