Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dzień dobry

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
longtom
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) longtom » 14.02.2011 16:32

dzień dobry :!:

W Poznaniu mały mrozik.
Słońce świeciło, ale przestało.
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 14.02.2011 18:56

pojechałem na myjnię a potem do kina............. no i po kinie nie mogłem wsiąść do samochodu.............mróóóóóóóóóz
:D
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 14.02.2011 19:15

Dzieńdoberek i dużo miłości Wam życzę w ten walentynkowy wieczór :wink:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 14.02.2011 19:27

kaszubskiexpress napisał(a):pojechałem na myjnię a potem do kina............. no i po kinie nie mogłem wsiąść do samochodu.............mróóóóóóóóóz

:)
ja bym nie wpadła na mycie auta dzisiaj :)

teraz mam -5
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 14.02.2011 19:30

samochód był brudny jak cholera............zimno, ale sucho, więc przez jakiś czas będzie czysty..........jutro muszę pojechać do Ciechocinka, przyjemniej czystym pojechać........ u nas już - 10
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 14.02.2011 19:33

kaszubskiexpress napisał(a):pojechałem na myjnię a potem do kina............. no i po kinie nie mogłem wsiąść do samochodu.............mróóóóóóóóóz

Nie wozisz ze sobą, albo nie mają jakichś lubrykantów, silikonu do uszczelek na myjni? 8O

Może, po prostu, sól ci się wżarła? :D
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 14.02.2011 19:37

pojechałem na bezobsługową, więc w tym mrozie jeździłem mokrym, gdzieś się w zamki, klamki woda dostała i kuniec.

Ale już dobrze, w końcu wsiadłem, pojechałem na parking do GALERII handlowej i odpuścił.

:D 8O
ANITA:)
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ANITA:) » 14.02.2011 19:46

Ale już dobrze, w końcu wsiadłem, pojechałem na parking do GALERII handlowej i odpuścił.

trzeba było to kino w Galerii zaliczyć :wink: coś mi się zdaje, że w Alfie odpuszczało ci auto :wink: zgadłam? :wink:

Dzień dobry, a właściwie dobry wieczór :)

co prawda godznka za późna na kawkę, ale muszę się jeszcze "obudzić" bo czeka mnie kolacja walentynkowa z mężem i jak zasnę mu przy stoliku to wstyd będzie :roll:
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 14.02.2011 19:56

witam ponownie :D ....pierogi mi się zachciało robic :wink: no i zrobiłam :lol: .........a samochód też mam nieczysty :wink: .....choć częściej jest myty tej zimy ,niz poprzedniej............pogoda na to pozwala....comnie cieszy....pogoda znaczy się :wink:
ANITA:)
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ANITA:) » 14.02.2011 20:24

ja dzisiaj w ciągu dnia wyrwałam się na basen. Zrobiłam 20 baseników i stwierdziłam, ze forma moja daleka jest od dobrej :oops: Trzeba będzie chyba coś z tym zrobić :twisted:
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 14.02.2011 20:24

kaszubskiexpress napisał(a):... muszę pojechać do Ciechocinka...

wow! To ja poproszę parę fotek Ciechocinka, można? Ostatni raz to dobre kilkanaście lat temu tam byłam! Hehe nawet mam gdzieś jeszcze jakiś puchar z Ciechocinka jak mnie miss uśmiechu tam wybrali :oops: :lol:, niezłe nie? Szczególnie biorąc pod uwagę, że raczej to miasteczko z emerytami się kojarzy... :lol: :lol: :lol:
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 14.02.2011 20:33

ANITA:) napisał(a):
trzeba było to kino w Galerii zaliczyć :wink: coś mi się zdaje, że w Alfie odpuszczało ci auto :wink: zgadłam? :wink:

Dzień dobry, a właściwie dobry wieczór :)

Cześć Anita. Tak, samochód odpuszczał w Alfie ( mieszkam 150 metrów od niej), ale film oglądaliśmy z żoną w Multikinie, niestety w Alfie nie mają Sanctum 3d w repertuarze.

ANITA:) napisał(a):ja dzisiaj w ciągu dnia wyrwałam się na basen. Zrobiłam 20 baseników i stwierdziłam, ze forma moja daleka jest od dobrej :oops: Trzeba będzie chyba coś z tym zrobić :twisted:

20 baseników to ja robię w 10 wizyt.
Gratuluję kondycji.

:oops: :oops:

Pozdrawiam
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 14.02.2011 20:42

Joanka23 napisał(a):
kaszubskiexpress napisał(a):... muszę pojechać do Ciechocinka...

wow! To ja poproszę parę fotek Ciechocinka, można? Ostatni raz to dobre kilkanaście lat temu tam byłam! Hehe nawet mam gdzieś jeszcze jakiś puchar z Ciechocinka jak mnie miss uśmiechu tam wybrali :oops: :lol:, niezłe nie? Szczególnie biorąc pod uwagę, że raczej to miasteczko z emerytami się kojarzy... :lol: :lol: :lol:

Odbieramy mamę z Sanatorium, niestety fotek nie zrobię, padł mi aparat, naprawa zbyt droga, więc z zakupem przed latem się nie spieszę :D

Miss uśmiechu.........czekamy na fotograficzną prezentację :lol:
Joanka23
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joanka23 » 14.02.2011 20:56

kaszubskiexpress napisał(a):Odbieramy mamę z Sanatorium, niestety fotek nie zrobię, padł mi aparat, naprawa zbyt droga, więc z zakupem przed latem się nie spieszę :D

Szkoda... ciekawa jestem czy się coś zmieniło... pamiętam park Jasia i Małgosi i baseny solankowe... tężnie /wtedy jeszcze można było sobie kawałek taki "zasolony" oderwać i wziąć na pamiątkę - kurczę to chyba jeszcze więcej niż kilkanaście lat temu było.. :lol:

kaszubskiexpress napisał(a):Miss uśmiechu.........czekamy na fotograficzną prezentację :lol:

Babci Asi? :wink: :lol: - puchar mam! :lol: ale zdjęcia? Może gdzieś w rodzinnym domu jakieś... pojęcia nie mam 8O :lol: - dawne czasy... :wink: /teraz już nawet emerytury nie mam :wink: :lol: /
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 14.02.2011 21:20

ANITA:) napisał(a):ja dzisiaj w ciągu dnia wyrwałam się na basen. Zrobiłam 20 baseników i stwierdziłam, ze forma moja daleka jest od dobrej :oops: Trzeba będzie chyba coś z tym zrobić :twisted:

Jak chodziłem w jesieni, to w 45 minut 30 robiłem :D

Trzeba zacząć ponownie chodzić, bo brzuszek przez zimę się powiększył :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko