W Poznaniu mały mrozik.
Słońce świeciło, ale przestało.
.png)
.png)
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):pojechałem na myjnię a potem do kina............. no i po kinie nie mogłem wsiąść do samochodu.............mróóóóóóóóóz
.png)
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):pojechałem na myjnię a potem do kina............. no i po kinie nie mogłem wsiąść do samochodu.............mróóóóóóóóóz
Ale już dobrze, w końcu wsiadłem, pojechałem na parking do GALERII handlowej i odpuścił.
.png)

kaszubskiexpress napisał(a):... muszę pojechać do Ciechocinka...
.png)
ANITA:) napisał(a):
trzeba było to kino w Galerii zaliczyćcoś mi się zdaje, że w Alfie odpuszczało ci auto
zgadłam?
![]()
Dzień dobry, a właściwie dobry wieczór
ANITA:) napisał(a):ja dzisiaj w ciągu dnia wyrwałam się na basen. Zrobiłam 20 baseników i stwierdziłam, ze forma moja daleka jest od dobrejTrzeba będzie chyba coś z tym zrobić
.png)
Joanka23 napisał(a):kaszubskiexpress napisał(a):... muszę pojechać do Ciechocinka...
wow! To ja poproszę parę fotek Ciechocinka, można? Ostatni raz to dobre kilkanaście lat temu tam byłam! Hehe nawet mam gdzieś jeszcze jakiś puchar z Ciechocinka jak mnie miss uśmiechu tam wybrali![]()
, niezłe nie? Szczególnie biorąc pod uwagę, że raczej to miasteczko z emerytami się kojarzy...
![]()
![]()
.png)

kaszubskiexpress napisał(a):Odbieramy mamę z Sanatorium, niestety fotek nie zrobię, padł mi aparat, naprawa zbyt droga, więc z zakupem przed latem się nie spieszę![]()
kaszubskiexpress napisał(a):Miss uśmiechu.........czekamy na fotograficzną prezentację
.png)
ANITA:) napisał(a):ja dzisiaj w ciągu dnia wyrwałam się na basen. Zrobiłam 20 baseników i stwierdziłam, ze forma moja daleka jest od dobrejTrzeba będzie chyba coś z tym zrobić
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko