.png)
Roxi napisał(a):Witaj w domu hajduczku
Teraz czekamy na realcję
.png)
hajduczek napisał(a):
jestem zauroczona chorwackimi okiennicami.....najpierw rozpracowywałam te u nas w pokoju i stwierdziłam ,co tam rolety ...co tam żaluzje ....okiennice sa zajefajne i takie łaaaadnew drodze do Splitu podziwiałam jak przez lata zostały one w HR dopracowane...otwierały sie w calości lub w połowie,były unoszone jako daszek-markiza lub rozsuwane jak np drzwi....po prostu super
.png)
.png)
weldon napisał(a):twister07 napisał(a):mnie też one urzekły, są rewelacyjne. Jak kidyś będę miała mały biały domek to na bank takie okiennice w nim zawitają![]()
bo przecież on będzie w Cro
Żeby się klimat nie zmienił tylko do tego czasu ...
.png)
twister07 napisał(a):hajduczek napisał(a):
jestem zauroczona chorwackimi okiennicami.....najpierw rozpracowywałam te u nas w pokoju i stwierdziłam ,co tam rolety ...co tam żaluzje ....okiennice sa zajefajne i takie łaaaadnew drodze do Splitu podziwiałam jak przez lata zostały one w HR dopracowane...otwierały sie w calości lub w połowie,były unoszone jako daszek-markiza lub rozsuwane jak np drzwi....po prostu super
mnie też one urzekły, są rewelacyjne. Jak kidyś będę miała mały biały domek to na bank takie okiennice w nim zawitają![]()
bo przecież on będzie w Cro
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko