to jakis niedzisiejszy jestMuliness napisał(a):. Już mi kilka razy powiedzial że on nie jest od dźwigania paczek:)
.png)
to jakis niedzisiejszy jestMuliness napisał(a):. Już mi kilka razy powiedzial że on nie jest od dźwigania paczek:)
.png)
.png)
.png)
weldon napisał(a):
Jak to się zacina - to znaczy, że zmiennik za niego chodzi
.png)
.png)
weldon napisał(a):Ty nie wymagaj za dużo od Poczty Polskiej.
Oni teraz maja na głowie ważniejsze rzeczy, niż wasze paczki ...
.png)
Tylko zamówienie nowych ubrań kosztuje ponad 35 mln zł. Przerobienie jednej placówki to według specjalisty z branży minimum 50 tys. zł. (8 tys. poczt to 400 mln zł). Nowe logo i barwy trzeba nanieść na 4,5 tys. samochodów i 50 tys. skrzynek pocztowych.
Poczta porywa się na zmiany, będąc w trudnej sytuacji finansowej, bo od dwóch lat tnie koszty i zwalnia ludzi. Od marca do października spółkę ma opuścić 1,1 tys. osób, a 3,5 tys. otrzyma wypowiedzenie warunków pracy.
.png)
Muliness napisał(a):Kiedys mi to tłumaczył bo byłam lekko oburzona Płacę ciężkie pieniądze za te przesyłki;)
Sprawa wygląda następująco
Paczki i listy przychodzą na jedna wielką pocztę kolejową . Przesyłki nadane jako list idą na najblizszą pocztę adresataa paczki zostają na tej kolejowej
Paczkowy ma samochód i przesyłki nadane jako paczka rozwozi samochodem a przesyłki nadane jako list dxwiga listonosz;)
Wiec się pytam listonosza skad ja mam wiedzieć jak sprzedawca nada towar jako list czy jako paczkę? Kto te listy wielkości szafy przyjmuje Ja płacę za przesyłke i moze nawet przylecieć balonem jest mi obojętne kto to nosi:)
Koleś mnie jednak nie rozumie , ze ja nie mam wpływu na to czy to list czy to paczka i generalnie przed Bożym Narodzeniem wysłuchuje
.png)
Muliness napisał(a):No można pogratulować głupoty
Dla klienta zmiana tła z granatowego na czerwone to znacząca zmiana;)![]()
![]()
![]()
![]()
Poprawienie jakości usług;)
.png)
hajduczek napisał(a):-albo bardziej sexsi
-albo będą działali na klientów jak czerwona płachta na byka(a na pewno na psy
)
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko