.png)
Joanka23 napisał(a):hajduczek napisał(a):a kiedy tak ruszał nogą to wypadła niespodzianka....KUPA....aż mnie cofnęło
no takiego czegos jeszcze nie widziałam
![]()
....zresztą ekspedientka ,której to pokazałam tez za chwilę zamarła w lekkim szoku
![]()
![]()
![]()
![]()
sugerowałabym jednak zmienić typ facetów, na których zwracasz uwagę![]()

hajduczek napisał(a):Jesuna śmierć zapomniałam Wam opowiedzieć co mnie dziś spotkało
.png)

weldon napisał(a):Joaśka, a ten twój nie będzie reklama handlowa?![]()
Joanka23 napisał(a):weldon napisał(a):Joaśka, a ten twój nie będzie reklama handlowa?![]()
a jak coś z tych wybioręto nie będzie?
Damian Ty się znasz, która fajna...![]()
![]()
ANITA:) napisał(a):jak myślicie czy mogę mieć problemjeśli na obiad zjadłam testowaną na wyjazd fasolkę po bretońsku z kupnego słoiczka a teraz własnie odstawiłam pustą juz michę po czeresniach. uff chyba wybuchnę
.png)
ANITA:) napisał(a):jak myślicie czy mogę mieć problemjeśli na obiad zjadłam testowaną na wyjazd fasolkę po bretońsku z kupnego słoiczka a teraz własnie odstawiłam pustą juz michę po czeresniach. uff chyba wybuchnę
.png)
Serce w pasy napisał(a):ANITA:) napisał(a):jak myślicie czy mogę mieć problemjeśli na obiad zjadłam testowaną na wyjazd fasolkę po bretońsku z kupnego słoiczka a teraz własnie odstawiłam pustą juz michę po czeresniach. uff chyba wybuchnę
Nieeeeeeee.Ale ja bym z Tobą dziś nie spał
.png)

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko