Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dziękujemy za wszystko ;-))

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
aga i jacek
Croentuzjasta
Dziękujemy za wszystko ;-))

Postnapisał(a) aga i jacek » 16.05.2007 19:56

Choć byliśmy tu niedługo i napisaliśmy malutko postów to i tak chcieliśmy Wam bardzo podziękować za wszytkiego rodzaju porady i rady które nam dużo dały. Piszemy to w celu tym ,że palny wakacyjne zmieniliśmy ( nie zdradziliśmy:-)) i jedziemy a właściwie lecimy 30 czerwca do Tunezji.Będą to wakacje naszego życia( mam nadzieję) bo nigdy nie lecieliśmy samolotem no i hotel ,jedzonko...i wogóle...Las palmas...
Pozdrawiam cieplutko Aga i Jacek
ooloo
zbanowany

Postnapisał(a) ooloo » 16.05.2007 20:07

Tunezja :?: :?: :?: :!: :!: :!: :oops: :oops: :oops: To straszne badziewie i wiocha. Nie ma się czym chwalić :o

I pierwszy raz samolotem, toż to w Waszym wieku najprawdziwszy wstyd. Ale walnęliście...

Ja już za 35 dni wyruszam do Funtany k. Vrsaru. To są wakacje z klasą :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ooloo :D :D
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.05.2007 20:13

ooloo napisał(a):Tunezja :?: :?: :?: :!: :!: :!: :oops: :oops: :oops: To straszne badziewie i wiocha. Nie ma się czym chwalić :o
I pierwszy raz samolotem, toż to w Waszym wieku najprawdziwszy wstyd. Ale walnęliście...
Ja już za 35 dni wyruszam do Funtany k. Vrsaru. To są wakacje z klasą :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

marnujesz się tu, na tym forum - na forum onet.pl zrobiłbyś zapewne furorę, może nawet byłbyś atrakcyjniejszy od Jasia Śmietany :roll: :roll: :roll:
darek1
zbanowany

Postnapisał(a) darek1 » 16.05.2007 20:13

Intelektem to ty chłopcze nie grzeszysz zbytnio. Życzę zdrowia bo na zasady kulturalnego zachowania już chyba za póżno.
petris
Cromaniak

Postnapisał(a) petris » 16.05.2007 21:00

ooloo napisał(a):Tunezja :?: :?: :?: :!: :!: :!: :oops: :oops: :oops: To straszne badziewie i wiocha. Nie ma się czym chwalić :o

Zazdroscisz???
aga i jacek
Croentuzjasta

Postnapisał(a) aga i jacek » 16.05.2007 21:00

fakt ooloo kulturą nie grzeszysz..a my się cieszymy i to bardzo
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.05.2007 21:11

aga i jacek napisał(a):fakt ooloo kulturą nie grzeszysz..a my się cieszymy i to bardzo

Tunezja to fajny kraj (byłem tam 11 lat temu :wink: ) do dziś miło wspominam pobyt i mam nadzieje, że się tam jeszcze wybiorę (ale tym razem tylko na Djerbe) Udanych wakacji - Pozdrav :papa:
Dromader
Cromaniak

Postnapisał(a) Dromader » 16.05.2007 21:23

Odpowiedź odpowiednia dla tego postu powinna być taka jak dla typowego DUPKA !!!!! I taka chyba będzie. ooloo, ty tak naprawdę zobacz trochę świata, a później komentuj.
"aga i jacek" - życzymy udanych wakacji, pamiętajcie, ża arabska kultura jest troszkę inna od europejskiej! Jednak zalety: klimatu, ludzi i zabytków....bezcenne!!
Pozdrawiamy serdecznie i nie przejmujcie się pajacowatymi komentarzami niektórych - pseudo forumowiczów - :wink: :wink: :wink:
wojan
Koneser

Postnapisał(a) wojan » 16.05.2007 21:47

ooloo to sobie w nicku chyba co najmniej o dwa "o" za dużo napisał :D A ja naiwny myślałem ,że krakusy to same fajne ludziska :twisted:

aga i jacek mam nadzieję,że będą to wakacje ,których długo nie zapomnicie.Napiszcie coś po powrocie -może też jakieś fotki :?: :lol:
Pozdrav.
to ja ewa
Cromaniak

Postnapisał(a) to ja ewa » 17.05.2007 08:26

aga i jacek napisał(a):Choć byliśmy tu niedługo i napisaliśmy malutko postów to i tak chcieliśmy Wam bardzo podziękować za wszytkiego rodzaju porady i rady które nam dużo dały. Piszemy to w celu tym ,że palny wakacyjne zmieniliśmy ( nie zdradziliśmy:-)) i jedziemy a właściwie lecimy 30 czerwca do Tunezji.Będą to wakacje naszego życia( mam nadzieję) bo nigdy nie lecieliśmy samolotem no i hotel ,jedzonko...i wogóle...Las palmas...

ale będziecie tu zaglądać?A jak wrócicie to jakąś relację i zdjęcia poprosimy.Zawsze miło poczytać i pooglądać ciekawe rzeczy :)
Milych wakacji i ciekawych wrażeń :)
Leszek Skupin
Weteran

Postnapisał(a) Leszek Skupin » 17.05.2007 08:38

to ja ewa napisał(a):
aga i jacek napisał(a):Choć byliśmy tu niedługo i napisaliśmy malutko postów to i tak chcieliśmy Wam bardzo podziękować za wszytkiego rodzaju porady i rady które nam dużo dały. Piszemy to w celu tym ,że palny wakacyjne zmieniliśmy ( nie zdradziliśmy:-)) i jedziemy a właściwie lecimy 30 czerwca do Tunezji.Będą to wakacje naszego życia( mam nadzieję) bo nigdy nie lecieliśmy samolotem no i hotel ,jedzonko...i wogóle...Las palmas...

ale będziecie tu zaglądać?A jak wrócicie to jakąś relację i zdjęcia poprosimy.Zawsze miło poczytać i pooglądać ciekawe rzeczy :)
Milych wakacji i ciekawych wrażeń :)

Spokojnie ;) wydaje mi się, że wrócicie do Cro ;) Wojan był w Maroko w lutym, Janusz B. jedzie do Grecji..... że nie wspomnę o innych którzy jeżdżą w inne zakątki świata :D

Udanych wakacji :papa:
krakusowa
Koneser

Postnapisał(a) krakusowa » 17.05.2007 13:40

Jak wrócicie z Tunezji to koniecznie musicie napisać jak tam było. :D
Czekamy
Udanych, pełnych wrażeń wakacji :hut: :papa:
aga i jacek
Croentuzjasta

Postnapisał(a) aga i jacek » 17.05.2007 14:41

pewnie że chcielibyśmy zobaczyć Chorwację mimo wszystko przecież namiot kupiony był na tę okazję ....ale jeść nie woła i poczeka na swoją kolej. a zdięcia i relację oczywiście zamieszczę po drugiej połowie lipca jak wrócimy
martita
Croentuzjasta

Postnapisał(a) martita » 18.05.2007 12:35

Udanych wakacji! Będę czekać na relację z pobytu i zdjęcia! :wink:
marcin.k
Odkrywca

Postnapisał(a) marcin.k » 18.05.2007 12:42

Pewnie jedziesz BMW z ABS-em.Szerokiej d...
Następna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone