Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

dyskoteka Okrug Gornji lub Trogir?

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Jolzag
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolzag » 30.06.2009 10:15

Witam,
jestem na miejscu w Okrugu Gornym na Ciovo. Podpowiedźcie jeśli macie wiedzę w tym temacie? Gdzie znajdę jakieś lokale rozrywkowe lub deskotekę? Mam potrzebę rozerwania się wieczorkiem. Czekam na info. Pozdrawiam!
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 30.06.2009 10:24

Jolzag napisał(a):Witam,
jestem na miejscu w Okrugu Gornym na Ciovo.

Jak jesteś na miejscu i nie potrafisz znaleźć klubu, dyskoteki... :roll: to się nie rozerwiesz :wink:
JAKOV2004
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) JAKOV2004 » 30.06.2009 13:20

Jolzag napisał(a):Witam,
jestem na miejscu w Okrugu Gornym na Ciovo. Podpowiedźcie jeśli macie wiedzę w tym temacie? Gdzie znajdę jakieś lokale rozrywkowe lub deskotekę? Mam potrzebę rozerwania się wieczorkiem. Czekam na info. Pozdrawiam!

kup granat, na pewno się rozerwiesz
dobre też są arbuzy, mandarynki, pomarańcze.....

są chyba jakieś granice zakładania na forach idiotycznych tematów?
silesia
Autostopowicz
trochę inne pytanie :)

Nieprzeczytany postnapisał(a) silesia » 30.06.2009 23:01

Wiem , że to nie na temat ale za 2tyg.jadę właśnie tam gdzie teraz jesteś i bardzo mnie interesuje czy jest w pobliżu jakiś market mniejszy ala Lidl , lub większy ala Real ? czy podstawowe produkty np. woda mineralna , wino , ziemniaki w zwykłych sklepach mają zwykłe ceny czy wszystko np. 2razy drozsze ??
blubaj
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) blubaj » 30.06.2009 23:18

z tego co pamiętam ceny jak wszędzie. są drobne sklepiki gdzie kupisz wszystko co potrzebne, a jak się dobrze pokręcisz to o między domami idąc prosto z mostu miniesz taki ładny kuty portal i dojdziesz do malutkiego skrzyżowania gdzie znajduje się piekarnia (obok takiej charakterystycznej kolumny) gdzie kupisz chlebek i świeże drożdżówy :)

Obrazek
to akurat widok uliczki w drugą stronę (wychodząc z piekarni w kierunku mostu).

generalnie masz jakieś 5 min drogi przez jeden most, a później drugi i zaraz przy wjeździe na samą wyspę jest KONZUM jeśli wolisz markety, pzdr ;)

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone