Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dom na uboczu.....

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
didik
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) didik » 20.02.2011 20:44

Może to
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
6 pokoi, 10 osób, ale tez chyba drogie
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 20.02.2011 21:26

didik napisał(a):W temacie cen Orguli i zreszta Lauty nie pomogę, nie mam pojęcia. Nie byłem tam.
Może mkm coś podpowie.

Niestety , trzeba zapytać gospodarza ... ale tanio nie będzie :wink:
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 20.02.2011 21:38

Te dwa to zupełnie inny układ słoneczny jak dla mnie hhhhhhee.
Kiedyś ze zwykłej ciekawości dałem zapytanie na coś podobnego. Bodaj że w 2008 roku kiedy to miała większa ekipa jechać. Skutecznie nas zablokowało cena 7 dni od soboty do soboty 18000zł wychodziło.
Tu coś na oczko ale chyba dalekie są od tego co Ty przedstawiłeś
typ
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) typ » 20.02.2011 22:28

Za dużo tutaj willi z basenami, no i ceny nie takie chyba....
Takiego standardu nie szukamy, ma być bardziej przyziemnie :-).
Tak jak mieszkaliśmy do tej pory. Czysto, cicho, przestrzennie....
lukskajwoker
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukskajwoker » 20.02.2011 23:09

a odpowiadałaby ci Korcula / zavalatica ?
znalazłem tam dla znajomych miejscówke koło nas ale się rozmyślili...
typ
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) typ » 20.02.2011 23:44

Trochę za bardzo oddalone od lądu, a znajomi chcą pojeździć.... Dlatego też Hvar raczej odpadł.... ale prześlij jakieś szczegóły na maila, może zmienią zdanie....
m@rek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) m@rek » 23.02.2011 14:48

Może to nie ubocze, może nie pobiję tym poprzednich propozycji (nie jestem aż takim znawcą Cro i jej zakątków) ale to na pewno okolice Makarskiej :)
Zaznaczam że nie gościłem w tym domu, nie potrafię też dokładnie usytuować jego lokalizacji ale postanowił się podzielić zeszłorocznym znaleziskiem, może komuś się przyda.
Jedno natomiast mogę powiedzieć z całą pewnością, cena we wrześniu zeszłego roku wynosiła 250E za dzień.
Powodzenia w poszukiwaniach.
Pozdrawiam,
M@rek
hassanbey
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) hassanbey » 24.02.2011 13:34

Jak cisza i spokój to tylko Robinsonada.
2 lata temu byłem na Hvarze w zatoce Torac - bajka !!!
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link :D no bo 5 metrów to chyba już na plaży :D
Mieszkałem w kwaterze obok jakieś 20 metrów. Zatoka bajeczna, cisza, kawa poranna na plaży, wieczorem piwko :) W zatoce obok 10 minut piechotką, knajpka ze świeżymi rybami i hobotnicami i kalmarami.
Na wycieczki polecam objazd wyspy i raz zjechać z wyspy i pojechać do Dubrovnika i jak kto chce Mostaru
POLECAM !!!!
typ
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) typ » 24.02.2011 14:00

Faktycznie, bardzo przyjemne miejsce.... Tylko trochę mało miejsc, potrzebuję na 11-12 osób...
Ile płaciłeś za dobę?
hassanbey
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) hassanbey » 24.02.2011 14:49

W linku masz wszystkie informacje o stanie rezerwacji jak i kosztach.
Kliknij na poszczególne kwatery z lewej strony obrazka
Z tej agencji jadę już 5 raz z rzędu i nigdy się nie zawiodłem.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link - Ja osobiście byłem w kwaterze 4875.
Pamiętać należy że Robinsonada to: brak prądu 220V,nie ma TV, nie ma radia, wody do picia i mycia jest pod dostatkiem więc nie ma czego się obawiać.
Może rozbić ekipę na dwie kwatery bo są one położone w odległości tyle co szerokość zatoki
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 24.02.2011 18:14

Ale wcale nie trzeba przepłacać ... zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Bosm@n
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bosm@n » 03.03.2013 12:48

Zdam realacje jadę w tym roku do tej zatoki - mamy cały dom + apartament, a by się pomieścić (4 auta).
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Dom na uboczu..... - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone