Zdjęcia z kaczuszkami są super
w ogóle te Wasze wędrówki są super
stwierdziłam też, że jak nasza Zuzia przestanie jeździć z nami na wakacje (a ten dzień zbliża się dużymi krokami
to też sobie tak połazimy po takich pięknych górach
.png)
.png)
weldon napisał(a):Franz napisał(a):Kaczor.
Tylko bez polityki proszę
plavac napisał(a):Ja bym tam polityki w tym nie widział - ot, odwieczne prawa natury![]()
mysza73 napisał(a):w ogóle te Wasze wędrówki są super(łażę tak za Wami już parę lat
),
mysza73 napisał(a):stwierdziłam też, że jak nasza Zuzia przestanie jeździć z nami na wakacje (a ten dzień zbliża się dużymi krokami),
to też sobie tak połazimy po takich pięknych górach.
.png)
mariusz-w napisał(a):mysza73 napisał(a):stwierdziłam też, że jak nasza Zuzia przestanie jeździć z nami na wakacje (a ten dzień zbliża się dużymi krokami),
to też sobie tak połazimy po takich pięknych górach.
No tak ... nasze to już swoje ścieżki mają ... i już ze swoimi.
Nasze wakacje dla nich za "laitowe", bardziej ekstremalnych wrażeń szukają.
mariusz-w napisał(a):Podróże tylko we dwoje, pozwalają nam także w pewien sposób oderwać się od codziennej rzeczywistości.
Uważamy, że przynajmniej raz do roku to się nam należy.![]()
Pozdrawiam.
.png)
mysza73 napisał(a):Mam cały czas w uszach taką naszą rozmowę w aucie
.png)
.png)
mariusz-w napisał(a):Aby tego dokonać ... często gęsto, musimy pomagać sobie rękoma. Krok po kroku dajemy jednak radę.
Stromizna jest bardzo znaczna, czego na wykonanych w czasie podejścia zdjęciach kompletnie nie widać.![]()
.png)
mariusz-w napisał(a):Stromizna jest bardzo znaczna, czego na wykonanych w czasie podejścia zdjęciach kompletnie nie widać.![]()
.png)
plavac napisał(a):Tak sobie wczoraj myślałem, że pójdziecie dalej tym szlakiem. Tak się nienachalnie narzucał na mapie. że nie wątpiłem, że Wam także się to przytrafiło
![]()
CROberto napisał(a):Pełna harmonia - plener natchnień......![]()
.png)
.png)
.png)
Franz napisał(a):Ja już - te kilka dni później - natknąłem się na przemarznięte.
plavac napisał(a):Ale bym się już tak chciał powłóczyć![]()
Pięknie tam jest do cudu - hej![]()
plavac napisał(a):Bardzo mi się podobają te bliźniacze skałki, szczególnie uchwycone w słońcu - i widok na Catinaccio, gdzie z sentymentem spoglądam na grań Masare i Roda di Vael ...
plavac napisał(a):Bardzo lubię te "wilcze" ścieżki
.png)
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe