Jutro próbujemy wracać w dzień bez noclegów... zobaczymy jak będzie
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
Sara cro napisał(a):Dziekuję bardzo za odpowiedź
Jak byłam raz na Pagu w miejscowości Povliana i raz na Ciovo. Oba miejsca piękne z tym, że na Ciovo było super pod każdym względem. Tyle że to daleko... a może się tym nie sugerować? Martwi mnie najbardziej podróż... Możesz powiedzieć czemu Istria Ci się nie podobała? Ja obecnie szukam tam noclegów i widzę, ze ceny są dużo wyższe niż na południu ( chyba ze względu na euro u sąsiadów)i nie wiem czy dobrze wnioskuję ze zdjęć że chyba dość górzysto tam, czyli na ładne plaże chyba ciężko liczyć?
.png)
.png)
.png)
.png)
Mańka napisał(a):Witam,
25.06 wyjeżdżamy do Breli z 2 dzieci. Jest to nasz 2-gi wyjazd do Cro ale pierwszy z dziećmi. Bardzo chcę zobaczyć plivickie jeziora i stąd mam zagwostkę. Czy był ktos tam z maluchem 1,5 rocznym? Nie mam nosidełka i zastanawiam sie czy jest nadzieja na wozek? Na zdjeciach widzialam tylko trasy kladkowe dość wąskie więc nie wiem jak ten wózek by sie sprawił. A może odpuścić i pojechać nad wodospad krka? Może jest bardziej dostępny?
.png)
.png)
Mańka napisał(a): ile czasu trzeba przeznaczyć na zwiedzanie?
.png)
Mańka napisał(a):Aha, czyli rozumiem, że są w Plivicach miejsca gdzie dam radę pojechać wózkiem, a tam gdzie miejsca trudniejsze to wózek składam (spacerówka składajaca sie do rozmiarów walizki) a malego na ręce? Czy raczej tych miejsc do noszenia na rekach będzie więcej i wózek okaże sie tylko kolejnym klamotem do targania? I jeszcze jedno pytanie ile czasu trzeba przeznaczyć na zwiedzanie?
.png)
Mańka napisał(a):Witam,
25.06 wyjeżdżamy do Breli z 2 dzieci. Jest to nasz 2-gi wyjazd do Cro ale pierwszy z dziećmi. Bardzo chcę zobaczyć plivickie jeziora i stąd mam zagwostkę. Czy był ktos tam z maluchem 1,5 rocznym? Nie mam nosidełka i zastanawiam sie czy jest nadzieja na wozek? Na zdjeciach widzialam tylko trasy kladkowe dość wąskie więc nie wiem jak ten wózek by sie sprawił. A może odpuścić i pojechać nad wodospad krka? Może jest bardziej dostępny?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne