Mam 3 pewne namiary, w sensie takie, na które dostałam pełne informacje i generalnie potwierdzenie właścicieli, że są skłonni dany apartament wynająć. Chodzi mi o termin 12.08-22.08 dla 2 dorosłych i 2 dzieci ( 2,5 i 5,5 lat), góra 50 m od plaży, Podrace, Scit lub Stomarica.
Dwa lata temu byliśmy w Drasnicach, a tym roku strasznie nastawiłam się na Brele i nie chciałabym tego zmieniać.
Moją prośbę kieruję do was dlatego, że nie do końca przekonana jestem do tego co już mam:)
I apart. - Podraca - 20 m od plaży - 90 euro
II apart. - Scit - 50 m od płaży - 90 euro, ale w terminie od 10-20.08, a to wypada od soboty, wyobrażam sobie, że Jadranka będzie zapchana maksymalnie i wolałabym tego uniknąć
III apart. - Stomarica - 50 m od plaży - 60 euro, ale tu jest tylko jeden pokój i maluteńka kuchnia ( duży taras), a wolelibyśmy chyba jednak pokój dzienny i sypialnię, żeby było gdzie posiedzieć, gdy dzieci pójdą spać.
Jeśli możecie coś doradzić, to bardzo proszę tu, albo na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl .
A może te propozycje są adekwatne to moich oczekiwań? Nie chciałabym przekroczyć 100 euro za apart., ale nie ukrywam też, że i ta cena lekko mnie szokuje i wolałabym mniej:) Widzę jednak, że jeśli chcę tak blisko morza, to innej opcji niż ok. 100 euro nie ma..
Pozdrawiam
Ania

.png)
.png)
.png)

.png)