napisał(a) annia.m » 29.01.2013 19:22
Gospodarz od noclegu za 60 euro w Stomarica niestety nie odezwał się, więc opcja całkowicie odpadła. Być może oferta była już nieaktualna.
Dzięki Toracowi i podrzuconym przez niego namiarom, wysłałam jeszcze trochę maili, poza tym sama też jeszcze trochę namiarów znalazłam ( co wydawało mi się już niemożliwe) . Niestety terminy są już baaaardzo okrojone. Dostałam sporo odpowiedzi, ale albo terminów wolnych całkiem brak, albo nie wtedy, kiedy możemy przyjechać. Jeden termin nam się zgrał, ale nocleg dalej od plaży, zdjęcia na stronie słabe, pomieszczenia słabe, a 90 euro..
Wpłaciłam więc już 100 euro zaliczki za apartament nr 3 na Podrace 19. Mam nadzieję, że będziemy zadowoleni, zresztą co ja mówię, na pewno będziemy. CO prawda nie znalazłam nigdzie informacji o tych apartamentach, ale jeśli nie ma negatywów, to chyba dobry znak, a link w bazie kwater na forum jest, więc mam nadzieję, jeśli byłoby z nim coś nie tak, to zostałby usuniety:) Emocje już trochę opadły, adrenalina też ( strasznie bałam się, że niedługo zostanę z niczym, biorąc oczywiście pod uwagę, nasze "życzenia" co do kwaterki:) Wcześniej właścicielka oferowała nam apart. nr 4, potem zaproponowała dany apartament 3 dni wcześniej ( pewnie ktoś jej się jeszcze nagrał), a ostatecznie stanęło na tej "trójce".
Do zobaczenia w Chorwacji

i bardzo dziękuję za pomoc i wsparcie

!