Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dla rodziny 2+2, Brela, a może to co mam jest ok?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 28.01.2013 15:33

annia.m napisał(a):niech otworzy pocztę, wiadomość poszła 8)

gospodarz poczarował trochę z fotami ale postawiłbym na Stomaricę 8O
30E w kieszeni a taras dla dorosłych to podstawa.
annia.m
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) annia.m » 28.01.2013 17:57

W jakim sensie poczarował? Mam wrażenie, że pokoje te są jakoś "powiększone"? O to ci chodzi? Na razie i tak nie odpowiada, a ja obawiam się, że za tą cenę 60 EURO oferuje,ale te pokoje,co są wyżej, bez tarasu i ze wspólną kuchnią. Jadąc z dwójką dzieci wolałabym uniknąć niespodzianek..
Nikt więcej nie odpowiedział, ale przecież na te namiary, które mi podałeś, dopiero powysyłałam zapytania. Może jeszcze coś przyjdzie.
Koniec końców chyba wybiorę Podrace.. A może stanie się cud, znajdę apartament w Breli, przy plaży, 2+2 za góra 70, no dobra 80 Euro:) Wątpliwe. Poza tym duża ilość gospodarzy odpisywała,że terminy zajęte.. A kryzys podobno mamy;)
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 28.01.2013 18:07

Z tych 3 podanych to Stomarica najlepiej wygląda, biorąc również pod uwagę cenę.
Mam wrażenie, że tam jest wyżej. Na fotce wygląda jakby z tarasu to prawie do morza można skoczyć.
Poczekaj na reakcję pozostałych. Zobaczymy może się coś natrafi.
ps. zobacz pocztę
annia.m
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) annia.m » 28.01.2013 18:14

Na tym filmiku chyba około 4 min widać ten apartament
annia.m
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) annia.m » 28.01.2013 18:27

Do tego apartamentu na Podrace, czyli 90 eur, doliczyć jeszcze muszę 20 eur podatku i 6 eur za klime za noc... Właścicielka niestety nieskora do targowania się.
Emeren
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Emeren » 28.01.2013 18:56

annia.m napisał(a):A w jakim wieku macie dzieci? ....

Starszy 12 a mlodszy bedzie troszke ponad 2 lata (2 i 4 miesiace)
lukawzor
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukawzor » 29.01.2013 16:38

Witam,
ja także szukam czegoś blisko morza na Podrace dla rodziny 2+2 w lipcu na tydzień. Wysłałem już ze 100 emaili i nigdzie nie mają. Jeśli ktoś ma jakieś namiary na ciekawy apartament to proszę o przesłanie- adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
krispinus
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krispinus » 29.01.2013 16:49

Ja dostałem wczoraj ofertę.
Tydzień w lipcu i jakiś jeden tydzień w sierpniu.
I fajna matematyka 2+2= 100...Ojro

Podesłać?
annia.m
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) annia.m » 29.01.2013 19:22

Gospodarz od noclegu za 60 euro w Stomarica niestety nie odezwał się, więc opcja całkowicie odpadła. Być może oferta była już nieaktualna.
Dzięki Toracowi i podrzuconym przez niego namiarom, wysłałam jeszcze trochę maili, poza tym sama też jeszcze trochę namiarów znalazłam ( co wydawało mi się już niemożliwe) . Niestety terminy są już baaaardzo okrojone. Dostałam sporo odpowiedzi, ale albo terminów wolnych całkiem brak, albo nie wtedy, kiedy możemy przyjechać. Jeden termin nam się zgrał, ale nocleg dalej od plaży, zdjęcia na stronie słabe, pomieszczenia słabe, a 90 euro..

Wpłaciłam więc już 100 euro zaliczki za apartament nr 3 na Podrace 19. Mam nadzieję, że będziemy zadowoleni, zresztą co ja mówię, na pewno będziemy. CO prawda nie znalazłam nigdzie informacji o tych apartamentach, ale jeśli nie ma negatywów, to chyba dobry znak, a link w bazie kwater na forum jest, więc mam nadzieję, jeśli byłoby z nim coś nie tak, to zostałby usuniety:) Emocje już trochę opadły, adrenalina też ( strasznie bałam się, że niedługo zostanę z niczym, biorąc oczywiście pod uwagę, nasze "życzenia" co do kwaterki:) Wcześniej właścicielka oferowała nam apart. nr 4, potem zaproponowała dany apartament 3 dni wcześniej ( pewnie ktoś jej się jeszcze nagrał), a ostatecznie stanęło na tej "trójce".
Do zobaczenia w Chorwacji :hut: i bardzo dziękuję za pomoc i wsparcie :papa: !
krispinus
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krispinus » 29.01.2013 19:34

Gratuluję i zazdroszczę. :wink:
A termin się zgrał z Waszymi planami?
annia.m
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) annia.m » 29.01.2013 19:42

Tak, innej opcji nie było:) Dostałam ze 3 propozycje z terminem od 10.08, ale jak ognia starałam się uniknąć podróży do Breli w sobotę. Udało się od poniedziałku ( mam nadzieję, że tłok na drogach będzie mniejszy).
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 29.01.2013 22:08

no to widoków Ci życzę:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 29.01.2013 22:09

pozdrawiam wakacyjnie,relaksacyjnie:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

...nie wiem czemu, ale mali Czesi na Punta Rata spychali mnie na głębszą wodę :wink:
widziałem na National Geographic, że tak się robi z wielorybami ale.....
lukawzor
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukawzor » 30.01.2013 16:21

My szukamy nadal na Podracu czegoś w lipcu na tydzien i nic :(....
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Dla rodziny 2+2, Brela, a może to co mam jest ok? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone