Poszukuje osoby do pracy na sezon letni w Chorwacji na
okres 2-3 miesięcy od zaraz!
Wymagania;
- prawo jazdy
- dobry angielski ( i niemiecki - opcjonalnie)
- spore doświadczenie w handlu bezpośrednim
Opis pracy; mam ponad 40 lat i od szesnastu lat zajmuje się sprzedażą obrazów olejnych ...jestem marszandem, więc zajmuje się sztuką. Planuje w Chorwacji (gdzieś w nadmorskim kurorcie) zorganizować kiermasz z obrazami olejnymi. Sprzedaż prowadzona byłaby pod namiotem prawdopodobnie na jakimś deptaku, czy starym mieście wśród innych wystawiających się artystach.
Potrzebuje osobę dyspozycyjną do pomocy przy rozkładaniu i składaniu stoiska, a także do bezpośrednich rozmów i negocjacji z klientami. Praca byłaby w jakiś określonych godzinach....myślę, że byłaby możliwość skorzystania z uroków Chorwacji i pięknych plaż...
Mogę zawieść i przywieść (ewentualnie jakaś zrzutka na paliwo).
Jadę przestrzennym i wielkim campingiem...więc istnieje możliwość noclegu, a także wyżywienia. Ze sporymi bagażami też nie będzie problemów. To jest sprawa do dogadania i wejścia w szczegóły.
Preferuje osoby z doświadczeniem! Raczej jakąś reprezentatywną kobietę...ale to nie warunek.
Jeśli chodzi o wynagrodzenie...to zależy od tego, jak się dogadamy tu na miejscu....chodzi o spanie, wyżywienie oraz transport. Ale od razu powiem, że jestem osobą spokojną i uczciwą z moralnym kręgosłupem,
(nie ma takiej opcji jakieś matactw, czy naciągania z mojej strony).
Biorę też pod uwagę czyjeś zaangażowanie i samodzielność. Istnieje też możliwość dorobienia przy marży za każdy sprzedany obraz. Możemy spisać umowę i w niej zawrzeć wszelkie szczegóły, mogę też wypłacać zarobek co dwa tygodnie.
Musisz też mieć swoje kieszonkowe minimum 250-350 euro na jakiś start albo na nie przewidziane sytuacje.
Osobę nie uczciwą i leniwą odeśle bez ceregieli z powrotem!
Tyle informacji na początek.
Sławomiro
Ps....najlepiej napisz do mnie i mnie przekonaj do swojej osoby, a jeżeli dzwonisz to proszę o przemyślane i konkretne kwestie i pytania!
========================================================================

.png)