Mam dwie sprawy do załatwienia na forum.tj
1)Będę próbował 1-wszy raz wklejać zdjęcia
2)Szukam odpowiedzi na pytanie pt.Gdzie kupić PEKE na wyspie Hvar.
Proszę o wyrozumiałość.
Pozdrawiam
Dlaczego ta fotka jest taka mała?
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
a to ja napisał(a):Pierwsza sprawa - załatwiona!
W dodatku ... humor się poprawił![]()
Teraz pozostaje cierpliwie poczekać na instrukcjew sprawie zakupu.
p.s. dopisałam się, bo pytanie ciekawe, a odpowiedź - mam nadzieję - warta poczekania
.png)
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):W sklepach z artykułami gospodarstwa domowego.. Np.: w St.Gradzie w sklepie Volat (w samym centrum, charakterystyczny budynek pod białymi arkadami przy okazałym budynku szkoły) oraz Maestral (market budowlany przy przystanku autobusowym). W Hvarze sklep o nazwie Antoana (przy drodze dojazdowej do twierdzy górójącej nad miasteczkiem).
Do peki, o ile nie będzie w komplecie, kup i okrągłą brytfannę (tepsija).
Peka w zależnosci od rozmiaru to wydatek rzędu 250 - 300 kn; okrągła brytfanna drugie tyle.
Korneliusz napisał(a):a to ja napisał(a):Pierwsza sprawa - załatwiona!
W dodatku ... humor się poprawił![]()
Teraz pozostaje cierpliwie poczekać na instrukcjew sprawie zakupu.
p.s. dopisałam się, bo pytanie ciekawe, a odpowiedź - mam nadzieję - warta poczekania
Dziękuję za komentarz.
Nareszcie jestem w stanie wklejać fotki,przez to będę bardziej aktywny i "piśmięnny" na forum cro.pl.
Co do peki to obawiam się,że sklep z takimi rzeczami na pewno będzie w Splicie.Będę musiał "poszperać" w internecie.
Pozdrawiam z Cieszyna(miejsca najprawdopodobnie najbliżej Chorwacji w Polsce)
![]()
.png)
chwal się, chwal, ja zawsze w Cieszynie śpię jak jadę do Cro. Jak Ci się zwalę na chatę z dominującą trzylatką to zobaczysz:) a w temacie peki to może "maciek1956" coś może wiedzieć, to spec od takich rzeczy. Jakbyś upatrzył fajny model to kupuj od razu dwie, jedną odkupię
.png)

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne