Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czy to polityka ?

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
realista2
Cromaniak
Czy to polityka ?

Nieprzeczytany postnapisał(a) realista2 » 19.01.2011 13:01

Czy przeanalizowanie na zimno i bez emocji tego co wiemy o ważnej katastrofie zostanie podciągnięte do zakazanej kategorii polityka ?
Dudek2222
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dudek2222 » 19.01.2011 13:12

Na zimno ?
Bez emocji ?
Szczerze wątpię.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 19.01.2011 13:15

realista2 napisał(a):Czy przeanalizowanie na zimno i bez emocji tego co wiemy o ważnej katastrofie zostanie podciągnięte do zakazanej kategorii polityka ?

Ja myślę,że nawet powinno!
Jeśli chodzi o mnie to bardzo jestem zadowolony,że przynajmniej tu tego szamba (czyt.polityki) nie ma!
Chcesz na zimno i bez emocji o tym dyskutować :?: 8O :roll:
Wszystkiego najlepszego życzę!
O ile Ci admini pozwolą.
Mam nadzieję,że nie.
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 19.01.2011 13:18

A musisz?
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 19.01.2011 13:21

Jacek S napisał(a):A musisz?

A znasz się na tym?

Dodałbym ...
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 19.01.2011 13:29

Mówienie o śmierci naczelnych polityków państwa na terenie innego państwa wolne od polityki :?: 8O Wolne żarty :devil: proponuję Ci się wycofać z tego pomysłu... :roll:
realista2
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) realista2 » 19.01.2011 13:41

Leszek Skupin napisał(a):Mówienie o śmierci naczelnych polityków państwa na terenie innego państwa wolne od polityki :?: 8O Wolne żarty :devil: proponuję Ci się wycofać z tego pomysłu... :roll:

Czyli dajesz mi propozycję nie do odrzucenia. Pod pistoletem , ale zgadzam się i przyznaję ci rację.
Pozwolę sobie tylko na jedną uwagę. Na celne pytanie Weldona czy się na tym znam odpowiadam, ze nie. Nie znam się i dlatego w ramach usuwania polityki z forum i z naszych umysłów proponuję słuchać tylko ekspertów i nie słuchać w ogóle polityków. Tak jak w sądzie gdzie wyrok formalnie wydaje sędzia, ale w sprawach wymagających wiedzy fachowej w praktyce jest to nie sędzia, ale biegły.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 19.01.2011 13:49

realista2 napisał(a):Pozwolę sobie tylko na jedną uwagę. Na celne pytanie Weldona czy się na tym znam odpowiadam, ze nie. Nie znam się i dlatego w ramach usuwania polityki z forum i z naszych umysłów proponuję słuchać tylko ekspertów i nie słuchać w ogóle polityków

A ja pozwolę sobie tylko dodać,że mam to w dupie! :evil:
I ja cię proszę nie prowokuj mnie czymkolwiek związanym z samolotami,katedrami,polityką i politykami bo ciśnienie mi skacze :!: :evil:

Tyle mojego wkładu w ten temat.
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 19.01.2011 14:05

realista2 napisał(a):Czyli dajesz mi propozycję nie do odrzucenia. Pod pistoletem , ale zgadzam się i przyznaję ci rację....

Pod jakim pistoletem :?: 8O :lol: Ani Ci nie powiedziałem, że jak ten temat ruszysz będę wnioskował do admina o bana, ani Ci nie zamknąłem wątku. Dałem Ci wolną rękę pociągniesz lub nie ten (było nie było) śliski temat. Bo nie zagwarantujesz że w dyskusji Twoi adwersarze nie wejdą na politykę. A może jednak :?: Bo jeśli wejdą na temat polityczny to wiesz co się stanie. Ja tylko postawiłem znak ograniczenia prędkości - jak na drodze, a co z nim zrobisz :?: to już Twoja wola więc nie mów mi że postawiłem Cię pod ścianą z pistoletem przy głowie czy jakoś tak. ;)

Ja tę dyskusję odbieram jako dyskutowanie o tym co będzie jak się zacznie robić politycznie. Tylko tyle ;) na razie polityki tu nie ma a wątek nie jest zamknięty.

Pozdrav

P.S. Jesteś Realista więc realistycznie spójrz na temat, który stworzyłeś i ludzi którzy będą w tej dyskusji uczestniczyć. KAŻDY z nas ma gorącą głowę i skaczące ciśnienie jak się zaczyna robić politycznie ;) dobra nie każdy ;) może Ty nie, ale to jak z jazdą po drodze jak nie zostawiasz możliwości popełnienia błędu (innemu) jadąc idealnie możesz się nadziać na minę w postaci wyjeżdżającej z boku furmanki ;)

Zostawiam pod rozwagę a nie przystawiam pistolet (daleki jestem od tego) ;)
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 19.01.2011 14:11

anakin napisał(a):I ja cię proszę nie prowokuj mnie ...

To może pogadajmy o Złotej Pale?

:lol:
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 19.01.2011 14:21

I ja cię proszę nie prowokuj mnie czymkolwiek związanym z ... katedrami

a katedrą w Szybeniku? :roll:

A ja pozwolę sobie tylko dodać,że mam to w dupie!

podziwiam umijętność uchwycenia sensu w kilku prostych słowach :D

podpisuję siępod powyższym i pozdrawiam, Krystof

PS. Niby-realisto ... a po co Ci to tutaj na takim ładnym forum? :evil:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 19.01.2011 14:30

weldon napisał(a):To może pogadajmy o Złotej Pale?
:lol:

Jak cię proszę weldon nie denerwuj mnie jeszcze TY! :evil:

:wink: :wink: :wink:
Krystof napisał(a):a katedrą w Szybeniku? :roll:

Ok.
Na Szybenik zgoda jest! :D

Krystof napisał(a):podziwiam umijętność uchwycenia sensu w kilku prostych słowach

A po co komu jakies pitu-pitu? :wink:
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 19.01.2011 14:48

Beze mnie taka piękna dyskusja?!
:evil:

Ja to myślę sobie tak!
Zostawmy politykę i weźmy się i zróbcie...

Przecież tylko z tego powodu "wydeptałem" ten zakaz politykowania by się nie wkurzać na ludzi, którzy mają wszystko w dupie..
A tak, omijając politykę dużym łukiem, wszyscy się w miarę kochamy, żyje się nam coraz lepiej, niedługo wiosna a potem latko i słonieczko i wymarzone grzanie tejże dupy nad Adriatykiem lub generalnie gdzieś, gdzie ciepło itp.
I oby jak najdalej od krajów, gdzie zimno i gdzie białe niedźwiedzie zapierdzielają po ulicach...

Viva la forruma freelanderata al una fecalio politica!!!

:sm: :sm: :sm:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 19.01.2011 14:54

janniko napisał(a):..............

zaczyna się.... :roll:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 19.01.2011 14:57

anakin napisał(a):
janniko napisał(a):..............

zaczyna się.... :roll:

A mówiłem, że ta ... noooo ... Złota ... lepsza ... :lol:
Następna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone