wiko napisał(a):jadrankika napisał(a):WIKO - DON'T WORRY !!! i baw się dobrze ! ( po chorwacku - DOBRO SE PROVEDI ).
A czy ja powidziałem, że jestem niezadowolony. To mój czwarty wyjazd do Chorwacji i wiem jakie tam są realia. Wiem, że na samym południu można taniej, ale trzeba dołożyć kilkaset kilometrów tam i spowrotem, plus paliwo, opłaty autostradowe itp. Wyjdzie na to samo albo jeszcze drożej.
Baska na Krk-u rządzi się swoimi prawami - jest drogo wszędzie, ale to moj wybór i chcę tam być. W Starej Basce mogłem wynająć za 40 euro ale nie jestem jeszcze emerytem, żeby zaszywać się w głuszy!
Jestem w stanie dopłacić do tej ceny jeszcze 5 euro dziennie jak właścicelka zagwarantuje mi przez okres mojego pobytu piękną pogodę
Mam takie samo podejście jak ty !
Po kilkunastu godzinach drogi podjadę pod mój apartament ( studio 2+1) w Mali Losinji i juz jestem na urlopie.
Koszt to - 57 euro/ dobe - 10 % dla stałego klienta/ poczatek pobytu w połowie lipca.
A co mam za ta cenę? - blisko do Centrum ale na uboczu troszkę, do plaży 3 minuty spacerkiem, parking, piękny ogród, taras, leżaki, klimatyzację w cenie i bardzo komfortowe mieszkanko.
Pozdrawiam i zycze miłego urlopu.
I polecam odwiedzic Vrbinik

.png)

.png)
.png)
.png)