.png)
.png)
dorotkastokrotka napisał(a):Witam wszystkich szczególnie tych, którzy byli na Chorwacji i nadal uważają, że nie było nudno. Planuję wakacje w tym pięknym kraju choć tak naprawdę jestem bliska rezygnacji biorąc pod uwagę parę aspektów. Pierwszy to potworne korki jak czytałam, trzeba polować na konkretną godzinę i dzień tygodnia żeby się spokojnie przemieszczać, tłok, ze palca nie ma gdzie włożyć, wcale już nie jest tak tanio, ba nawet podobne ceny jak we Włoszech. Zabytki umówmy się klasy średniej, raczej bez łał. Jedyne to może park KRK, obcowanie z naturą, ale co robić dalej? Jakoś nie interesują mnie wakacje spędzone leżąc plackiem na plaży a wieczorem do knajpy żeby się napić. Szukam miejsc gdzie można bardzo aktywnie spędzić czas.Mam na myśli sporty wodne, jakieś parki rozrywki i wszystkie inne atrakcje prócz ciszy i spokoju.
.png)
.png)
dorotkastokrotka napisał(a):.Mam na myśli sporty wodne, jakieś parki rozrywki i wszystkie inne atrakcje prócz ciszy i spokoju.
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Nudzą się tylko Ci, którzy nie potrafią sobie niczego zorganizować ...
.png)
szary779 napisał(a):dorotkastokrotka napisał(a):.Mam na myśli sporty wodne, jakieś parki rozrywki i wszystkie inne atrakcje prócz ciszy i spokoju.Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Nudzą się tylko Ci, którzy nie potrafią sobie niczego zorganizować ...
Zacznij końkretnie szukać i nie licz że ktoś z nudów poda Ci linka. Tutaj większość jedzie odpocząć na plażach i zwiedzić starożytne zabytki które Ciebie nie interesują a nie skakać na lince do wody. Chyba pomyliłaś forum.
.png)
.png)
.png)
dorotkastokrotka napisał(a):Tak to jest prowokacja, dla tych którzy chcieliby mnie, na wpół zrezygnowaną zachęcić do wyjazdu do Chorwacji. Dziękuję bardzo za pierwszą, konkretną wypowiedz, z której mogę dowiedzieć się czegoś więcej poza tym, że jak sugerują niektórzy nudzę się bo nie umiem zorganizować sobie czasu. Wręcz przeciwnie, po prostu lubię być dobrze przygotowana i szukam inspiracji, za które serdecznie dziękuję
.png)
dorotkastokrotka napisał(a):Witam wszystkich szczególnie tych, którzy byli na Chorwacji i nadal uważają, że nie było nudno.
.png)