JacYamaha napisał(a):Kurcze, Janusz , ale to głupio teraz wygląda - otwieram HP i nie mogę się nadziwić, że taki głupi temat założyłem![]()
Całkiem fajny temat - na czasie
.png)
JacYamaha napisał(a):Kurcze, Janusz , ale to głupio teraz wygląda - otwieram HP i nie mogę się nadziwić, że taki głupi temat założyłem![]()
.png)
bo czas na rozwody...?? spieszcie sie by nie trzeba było z drzewem do lasu, albo z kamieniami na Chorwację...Janusz Bajcer napisał(a):JacYamaha napisał(a):Kurcze, Janusz , ale to głupio teraz wygląda - otwieram HP i nie mogę się nadziwić, że taki głupi temat założyłem![]()
Całkiem fajny temat - na czasie![]()
.png)
.png)
JacYamaha napisał(a):Zasadność istnienia tego wątku została właśnie potwierdzona ...
Tak więc pamiętajcie - słaba płeć jest silniejsza od płci mocnej o siłę słabości płci mocnej do płci słabej.
.png)
Leszek Skupin napisał(a):JacYamaha napisał(a):Zasadność istnienia tego wątku została właśnie potwierdzona ...
Tak więc pamiętajcie - słaba płeć jest silniejsza od płci mocnej o siłę słabości płci mocnej do płci słabej.
Najpierw przeczytałem na głos a potem ze śmiechu oplułem monitor:lool:
JacYamaha napisał(a):I jeszcze Wam coś powiem: małżeństwo jest główną przyczyną rozwodów.