Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czy, jak, gdzie można zmienić nicka - off top

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
darek1
zbanowany
Re: ;

Postnapisał(a) darek1 » 05.03.2010 14:29

Łukasz Darowski napisał(a):i ja mam podobną prośbę.

Uważam, że jeśli dzisiaj koleżanka zmienia nazwę użytkownika to kolega niech z miesiąc poczeka. Wniosek o zmianę musi nabrać mocy urzedowej.
Jacek L
Cromaniak

Postnapisał(a) Jacek L » 06.03.2010 13:33

Leszek Skupin napisał(a):[ żółtą karteczkę pod jego nickiem :?: To taki nasz forumowy folklor ;)

a tak a"propos - do kiedy kolega Darek będzie nosił koszulkę lidera ? coś mi tu nie pasuje - kolega Domin za chamskie wyzwisko został oblany żółcią na 12 dni , a przesympatyczny kolega Darek1 wciąż w tym pływa - może czas wycofać się z wiosennych kolorów ,skoro cały czas zima trzyma?
Może wówczas Kolega Darek1 znów wrzuci 2 bieg - bo teraz jest jakby ślamazarnie :D

Pozdrav!!!
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 06.03.2010 13:46

......przesympatyczny kolega Darek1.....

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.03.2010 14:02

Jacek L napisał(a):a tak a"propos - do kiedy kolega Darek będzie nosił koszulkę lidera ?

Odpowiedź jest w wątku "Do Admina/modów'
Jacek L napisał(a): kolega Domin za chamskie wyzwisko został oblany żółcią na 12 dni

chyba jednak jesteś mało zorientowany :wink:
12 dni ???? chyba nie na tym forum :lol:
Leszek Skupin
Weteran

Postnapisał(a) Leszek Skupin » 06.03.2010 14:05

Jacek L napisał(a):...
a tak a"propos - do kiedy kolega Darek będzie nosił koszulkę lidera ?...

Już Piotrek_B odpowiadał teraz ja odpowiem PRO MEMORIA ;)
Leszek Skupin
Weteran

Postnapisał(a) Leszek Skupin » 06.03.2010 14:06

Piotrek_B napisał(a):...
Odpowiedź jest w wątku "Do Admina/modów'
...

Normalnie mi w szkodę włazisz Panie Adminie :devil:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.03.2010 14:10

Leszek Skupin napisał(a):Normalnie mi w szkodę włazisz Panie Adminie :devil:

To mnie zbanuj :lool: :wink:
Leszek Skupin
Weteran

Postnapisał(a) Leszek Skupin » 06.03.2010 14:15

Piotrek_B napisał(a):
Leszek Skupin napisał(a):Normalnie mi w szkodę włazisz Panie Adminie :devil:

To mnie zbanuj :lool: :wink:

Się ze mnie nabijasz a wiesz że nie mogę Obrazek Obrazek

Obrazek

:lool:
Jacek L
Cromaniak

Postnapisał(a) Jacek L » 06.03.2010 14:30

W każdym razie - dzięki za wyczerpującą odpowiedź :D - Pozdrav !

ps. wygląda na to , że do następnego poważnego czytania muszę czekać do kwietnia - przykre to , ale może kolega Domin coś napisze ... :D
darek1
zbanowany

Postnapisał(a) darek1 » 08.03.2010 07:19

anakin napisał(a):......przesympatyczny kolega Darek1.....

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Ma się te układy kolego Patiomkin. Z tym się w golfa zagra, z tamtym flaszkę się dziabnie, z następnym jakiegoś zająca ustrzeli, wędzonkę, szyneczkę albo pieczystą gąskę się małżonkom Admina i Moderatorów podrzuci. Przez to i ma sie szacuneczek na forum w przeciwieństwie do Ciebie. Jak się jest super cromaniakiem to i nie dziwota, że Rada Nadzorcza uważa mnie uważa za Gościa.
darek1
zbanowany

Postnapisał(a) darek1 » 08.03.2010 12:18

Widzi kolega Patiomkin, żółta kartka znikneła. Ma się te swoje układy w biznesie. :D

Musi kolega jeszcze wiele się uczyć, oj wiele
darek1
zbanowany

Postnapisał(a) darek1 » 08.03.2010 13:08

Jacek L napisał(a):
Leszek Skupin napisał(a):[ żółtą karteczkę pod jego nickiem :?: To taki nasz forumowy folklor ;)

a tak a"propos - do kiedy kolega Darek będzie nosił koszulkę lidera ? coś mi tu nie pasuje - kolega Domin za chamskie wyzwisko został oblany żółcią na 12 dni , a przesympatyczny kolega Darek1 wciąż w tym pływa - może czas wycofać się z wiosennych kolorów ,skoro cały czas zima trzyma?
Może wówczas Kolega Darek1 znów wrzuci 2 bieg - bo teraz jest jakby ślamazarnie :D

Pozdrav!!!

Dziękuję koledze za protekcję. Flaszkę i zagryzkę koledze postawię. Kolega to jest jednak Gośc.
Jacek L
Cromaniak

Postnapisał(a) Jacek L » 08.03.2010 17:51

Drogi kolego - to nie była protekcja , tylko jawna niesprawiedliwość - kolega czasem walnie z grubszej rury ,a mnie się to bardzo podoba ,bo szkodników wielu jest.Kolega jedzie równo po zgniliźnie :D i po wpisach typu ... a ja jestem ,że ja pier...lę ) - że przytoczę - Kolega Domin zakończył spór tym ,że się wycofał zamykając temat - ale ja dalej twierdzę( lubię robić różne figo-fago i nie jestem święty) :wink: ,że : Admin lub moderatorzy powinni usunąć jego awatara ( golizna i ogólne zgorszenie) ( Dzieci nasze poniżej lat czternastu również penetrują forum), przyjrzeć się bliżej wypowiedzią tego osobnika - o tragedię nie trudno ! :!:
Człowieczek z góry planuje się obnażać ( eksibicionizm) na plażach do tego nieprzystosowanych, opisuje nagość nieletnich( Widoczne czerpanie z tego przyjemności) i jak doczytałem zmusza do tego ... hmm - napisał swoją kobietę - tak mówią ludzie Bantu ,lub Bena Bena - myślałem cokolwiek ,że w tym kraju kobiety są już wolne - moja sympatia , dziewczyna , żona , ew. laska .... - moja kobieta kojarzy się z niewolnictwem i latami 1800 8O - kolega Domin również opisał jak przyjął swój nick - "po długich zastanowieniach" w związku z czym proponuję usunąć ludzi źle ukierunkowanych z forum , ewentualnie ograniczyć dostęp do stron , na których nagość występuje . :lol:
Dość mam widoku cherlawego facecika z mizernym flecikem( korzeń to zbyt wybujałe pewnie okrślenie) w ręku na plażach w CRO( który po powrocie szczyci sie zawstydzeniem małej dziewczynki) i z góry zaznaczam - jeśli Domin Nosek pojawi się nago na plaży , na której ja będę - dzwonię natychmiast po służby pożądkowe aby usunęły tego osobnika - wydaje mi sie ,że kolega Domin ma problemy emocjonalne - ale drogi kolego - to można leczyć ...

Pozdrav !!!
Ostatnio edytowano 08.03.2010 18:15 przez Jacek L, łącznie edytowano 2 razy
darek1
zbanowany

Postnapisał(a) darek1 » 08.03.2010 18:11

Kolego Jacku przyjrzę temu osobnikowi. Poddam go, że tak powiem tzw. lustracji. Już na niego paragraf się znajdzie.

Uważam także, że osobnik ten pomimo humanitarnych głosów na forum winien zostać poddany sterylizacji. Pozdrawiam
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.03.2010 18:11

Jacek wklej to do działu "do admina i/lub modów".
Popieram Cię w całej rozciągłości.

Zwracałem już uwagę ba to o czym piszesz:
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?p=488644#488644
Następna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Czy, jak, gdzie można zmienić nicka - off top
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone