Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce. Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Jestem zalogowany od niedawna na forum gdzie są PW.
Mam sygnały, że tam dopiero (na PW) jest "jazda bez trzymanki" między starymi userami, którzy sobie na forum "za skórę zaszli"
Swego czasu na jednym z takich for byłem modem. Jazda bez trzymanki to mało powiedziane. Potem dostawałem wnioski obrażonych wzajemnie userów, żeby temu albo tamtemu bana postawić. Jestem zdecydowanie przeciwny PW.
Rysio, Janusz. Nie wiem, na jakich forach byliście, myślę, że robótek ręcznych i problemy wynikały z ilości ściegów... O treści PW decydowali Ci, którzy niewiele reprezentowali...
Przykład. Po co jest PW? Choćby po to, aby po to, aby podać telefon, maila, etc...