Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czy Chorwatki są ładne....????????.................

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ZADAR
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) ZADAR » 10.07.2006 20:40

Czy Chorwatki są ładne....????????........................ja zdecydowanie wolę Polki.
WoYo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) WoYo » 10.07.2006 20:56

Piękne Polki, piękne Chorwatki :) Nie ma nad czym się zastanawiać :wink:
slawek66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek66 » 11.07.2006 06:38

ZADAR napisał(a):Czy Chorwatki są ładne....????????........................ja zdecydowanie wolę Polki.

... a super to sa polpolki-polchorwatki ...
RadaR
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) RadaR » 11.07.2006 06:58

A najładniejsze są te z Zadaru w Warszawie ;)
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 11.07.2006 07:44

najładniejsze są Polki w Chorwacji
Łukasz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Łukasz » 11.07.2006 08:03

To jest ciekawe pytanie bo faktycznie nie widziałem w Chorwacji ładnych Chorwatek. Może na wakacje się chowają w głębi lądu?
Vandall
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vandall » 11.07.2006 09:43

Z tą urodą to tak różnie bywa - jak wszedzie na świecie i w kazdej nacji są te ładne i te nieładne - jednek są nacje w których wiekszy odsetek stanowią te ciekawsze (piękno to rzecz względna) dla mnie najładniejsze są jednak nasze rodzime panie a zaraz za nimi stąpają drobiąc stupkami ABC (American Born Chainese)
W Chorwacji zauwarzyłem ze panie należa raczej do grubo kościstych ( niemylić z otyłoscią) - poprostu są duże - co niejest jednoznaczne z tym ze niemają figury i nie są zgrabne - poprostu sa relatywnie wieksze, wyższe - ;)
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 11.07.2006 10:04

krzysiek M.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzysiek M. » 11.07.2006 10:24

Chorwatki istotnie sa wysokie, wg opinii miejscowych ładniejsze sa Dalmatynki niz mieszkanki Zagrzebia. Widziałem kilka bardzo ładnych Chorwatek ale najczęściej maja dwie wg mnie wady: zniszczone, niskie ,chrapliwe głosy wywołane nadmiernym paleniem papierochów i często przesadzają z makijażem nawet na plaży.
Generalnie Polki sa najładniejsze i to jest fakt!
Chorwatki sa gdzieś na pozycji 6-9 w rankingu. ( nr 2 mieszanka rasy czarnej i żółtej rozrzedzona odrobina krwi białej)
Vandall
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vandall » 11.07.2006 10:50

na pozycji 6-9

Mocno powiedziane- :lol: ale trudno sie niezgodzić.
Leon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 11.07.2006 10:56

Andzej to jednak nie sa piekne kobiety (te z tego linku) miss universum.
Sa i piekne chorwatki tez...ale musze sie zgodzic niestety z krzysiem ze jest sporo wad...palenie papierosow i makijarz (przeciez margarine sie je ), oraz z zachowania im ladniejsza to bardziej arogancka. Oprucz tego moda na lachmaniarstwo, tatuarze i wsadzanie kolczikow w ruzne partie miesa i skury czasami obrzidzaja. Kiedisz kobiety mlode jakgdiby konkurowale miendzi saba, pieknem i zadbaniem o siebie. A teras w sumie jak ma bic piekna jak cale noci spendza w klubach nad popielniczka.
A moze laski jusz calkiem sie podale poniewarz co przistojniejszy facet to gay....chiba ze Polki maja inne doswiadczenia z chorwatamy.
jacek_jpj
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek_jpj » 11.07.2006 13:26

ZADAR napisał(a):Czy Chorwatki są ładne....????????........................ja zdecydowanie wolę Polki.

o wlasnie! sam po powrocie mialem ochote na zalozenie podobnego wątku.
chorwatki sa po prostu paskudne. zastanawialem sie jak ten narod sie mnoży? partenogeneza?
przeciez standardowy facet ze zdrowym podejsciem heteroseksualnym z czyms takim (grube rysy babo-chłopów) idzie do łóżka tylko pod przymusem.
ale jak poznalem tych wiecznie niezadowolonych, ze skrzywionym gebami , nienawidzacych swej roboty i turystow "ichnich" facetow to zrozumialem ze oni jednak moga:)

ale bośniaczki.......Panie Dziejaszku....to juz inna bajka.........:)
ZADAR
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) ZADAR » 11.07.2006 15:58

heh, czyli nie jestem odosobnionym przypadkiem, juz myślałem, że ze mną coś nie tak, całe szczęście w sezonie jest pełno innych nacji: Czeszki, Polki, Rosjanki, Włoszki - też nie są za piękne.
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 11.07.2006 18:26

Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 11.07.2006 19:01

Obrazek
Następna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone