Czy Chorwatki są ładne....????????.................
W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Z tą urodą to tak różnie bywa - jak wszedzie na świecie i w kazdej nacji są te ładne i te nieładne - jednek są nacje w których wiekszy odsetek stanowią te ciekawsze (piękno to rzecz względna) dla mnie najładniejsze są jednak nasze rodzime panie a zaraz za nimi stąpają drobiąc stupkami ABC (American Born Chainese)
W Chorwacji zauwarzyłem ze panie należa raczej do grubo kościstych ( niemylić z otyłoscią) - poprostu są duże - co niejest jednoznaczne z tym ze niemają figury i nie są zgrabne - poprostu sa relatywnie wieksze, wyższe -
Chorwatki istotnie sa wysokie, wg opinii miejscowych ładniejsze sa Dalmatynki niz mieszkanki Zagrzebia. Widziałem kilka bardzo ładnych Chorwatek ale najczęściej maja dwie wg mnie wady: zniszczone, niskie ,chrapliwe głosy wywołane nadmiernym paleniem papierochów i często przesadzają z makijażem nawet na plaży.
Generalnie Polki sa najładniejsze i to jest fakt!
Chorwatki sa gdzieś na pozycji 6-9 w rankingu. ( nr 2 mieszanka rasy czarnej i żółtej rozrzedzona odrobina krwi białej)
Andzej to jednak nie sa piekne kobiety (te z tego linku) miss universum.
Sa i piekne chorwatki tez...ale musze sie zgodzic niestety z krzysiem ze jest sporo wad...palenie papierosow i makijarz (przeciez margarine sie je ), oraz z zachowania im ladniejsza to bardziej arogancka. Oprucz tego moda na lachmaniarstwo, tatuarze i wsadzanie kolczikow w ruzne partie miesa i skury czasami obrzidzaja. Kiedisz kobiety mlode jakgdiby konkurowale miendzi saba, pieknem i zadbaniem o siebie. A teras w sumie jak ma bic piekna jak cale noci spendza w klubach nad popielniczka.
A moze laski jusz calkiem sie podale poniewarz co przistojniejszy facet to gay....chiba ze Polki maja inne doswiadczenia z chorwatamy.
ZADAR napisał(a):Czy Chorwatki są ładne....????????........................ja zdecydowanie wolę Polki.
o wlasnie! sam po powrocie mialem ochote na zalozenie podobnego wątku.
chorwatki sa po prostu paskudne. zastanawialem sie jak ten narod sie mnoży? partenogeneza?
przeciez standardowy facet ze zdrowym podejsciem heteroseksualnym z czyms takim (grube rysy babo-chłopów) idzie do łóżka tylko pod przymusem.
ale jak poznalem tych wiecznie niezadowolonych, ze skrzywionym gebami , nienawidzacych swej roboty i turystow "ichnich" facetow to zrozumialem ze oni jednak moga:)
ale bośniaczki.......Panie Dziejaszku....to juz inna bajka.........
heh, czyli nie jestem odosobnionym przypadkiem, juz myślałem, że ze mną coś nie tak, całe szczęście w sezonie jest pełno innych nacji: Czeszki, Polki, Rosjanki, Włoszki - też nie są za piękne.