Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czy Chorwatki są ładne....????????.................

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 11.07.2006 20:16

na pozycji 6-9

taaaaaaaaa... też na to stawiam!!
*justa*
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) *justa* » 11.07.2006 21:02

Sławomir Wocial napisał(a):
na pozycji 6-9

taaaaaaaaa... też na to stawiam!!

Panowie,
zamiast dywagacji na temat pozycji "6-9" radzę przed wakacjami zapoznać się z linkiem:
http://fakty.interia.pl/fakty_dnia/news ... 69485,2943

Ładna czy brzydka - rzecz gustu, nie wszystkim podoba sie to samo i bardzo dobrze!! ;-)
A poza tym, jak to się mówi "brzydkich kobiet przecież nie ma". Może czasem wina jest za malo, ale to już inna historia... :lol:

Pozdrawiam :-)
aligator
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aligator » 11.07.2006 22:50

Po kilku rakijach wszystkie...nawet Polki.
Michal S.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Michal S. » 12.07.2006 04:48

Witam.

Jacek napisał, że Chorwatki to jakieś babo-chłopy i.t.d.
Nie wiem gdzie on jeździ, albo ma szczególny stopień oceniania urody.

Fakt jest taki, że jest naprawdę dużo wysokich dziewczyn. Być może, że jak taka panna o siebie nie zadba to na stare lata jak jej przybędzie kilogramów to jest potężna.

Natomiast ja jeżdżę szczególnie na Dalmację i muszę powiedzieć, że mam jak najbardziej pozytywne zdanie o urodzie Chorwatek.
Są naprawdę ładne, często z ciemnym obrysem twarzy, ładną karnacją, wysokie.

Pozdrawiam
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 12.07.2006 06:55

Durniejszego tematu postu .... już dawno nie widziałem. Zapewne napisał go jakiś młodzian mocno się nudzący.
*justa*
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) *justa* » 12.07.2006 07:52

aligator napisał(a):Po kilku rakijach wszystkie...nawet Polki.

To juz jest faux pas....
ZADAR
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) ZADAR » 12.07.2006 08:04

woka napisał(a):Durniejszego tematu postu .... już dawno nie widziałem. Zapewne napisał go jakiś młodzian mocno się nudzący.

Ty za to jesteś fenomenem intelektualnym - twoje posty są naj.........
Tomek O.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomek O. » 12.07.2006 13:05

Panowie, spokojnie..... post jak post temat jak temat - przynajmniej trochę luzu, a nie ciągle tylko o LPG, noclegach i trasach dojazdowych
*justa*
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) *justa* » 12.07.2006 13:09

Tomek O. napisał(a):Panowie, spokojnie..... post jak post temat jak temat - przynajmniej trochę luzu, a nie ciągle tylko o LPG, noclegach i trasach dojazdowych

Oczywiście że tak!!

Przecież nie każdy musi czytać, jeśli temat postu mu nie odpowiada....
A temat, jak temat - w końcu sezon ogórkowy się rozpoczął, co i na cro.pl widać :lol: :lol: :lol:

Pozdrawiam :)
Jaś
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jaś » 13.07.2006 11:02

Największe w swoim życiu "zagęszczenie pięknych kobiet na jednostkę powierzchni" widziałem w czasie 1-dnowego wypadu do Czarnogóry. Było to w Kotorze i nie była to bynajmniej wycieczka "miss-ek" z Polski lecz tu i ówdzie spotykane co chwila PIĘKNE BRUNETKI, nie wyglądające na turystki.
Polecam taką wycieczkę wszystkim "Dalmatyńczykom".

P.S. Moja dziewczyna także była tego samego zdania.
RadaR
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) RadaR » 13.07.2006 12:25

Jaś napisał(a):Największe w swoim życiu "zagęszczenie pięknych kobiet na jednostkę powierzchni" widziałem w czasie 1-dnowego wypadu do Czarnogóry. Było to w Kotorze i nie była to bynajmniej wycieczka "miss-ek" z Polski lecz tu i ówdzie spotykane co chwila PIĘKNE BRUNETKI, nie wyglądające na turystki.
Polecam taką wycieczkę wszystkim "Dalmatyńczykom".

P.S. Moja dziewczyna także była tego samego zdania.

HEHE ponoć czarnogórcy to najprzystojniejsi faceci a czarnogórki jedne z ładniejszych kobiet :D
W tym roku jedziemy do Czarnogóry ;)
Pozdrav
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 13.07.2006 13:19

Przecież wiadomo , że najlepsza jest i tak czarnogórska przepalanka , co to Franka Dolasa załatwiła :D . A tak poza tym tak sobie dyskutujemy o Chorwatkach z oczywistym podtekstem "że one u mnie to nie maja szans bo brzydkie!!" ale czy to własnie One chciałyby na nas , nierzadko łysoli i brzuchaczy w sandałach i skarpetkach wogóle patrzeć? Często tak jest , że im większy krytykant to tym bardziej większy kadłubek.
*justa*
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) *justa* » 13.07.2006 13:22

Sławomir Wocial napisał(a):A tak poza tym tak sobie dyskutujemy o Chorwatkach z oczywistym podtekstem "że one u mnie to nie maja szans bo brzydkie!!" ale czy to własnie One chciałyby na nas , nierzadko łysoli i brzuchaczy w sandałach i skarpetkach wogóle patrzeć? Często tak jest , że im większy krytykant to tym bardziej większy kadłubek.

Święta prawda :lol: :lol:

Poza tym uważam, że najpiękniejsze na świecie są Polki :-)
Koniec i kropka.
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 13.07.2006 19:14

A ja uważam że nie ma brzydkich kobiet .... są tylko zaniedbane. :D :D :D

Nawet z grubokościstej ( jak ktoś pisał) Chorwatki jak będzie z sensem ubrana i troche zainwestuje w malunek, wizerunek, fryzjera ... to wyjdzie fajna laska. Są gusta i gusta .... de gustibus non est disputandum :D :D :D

A swoją drogą - fajnie mieć opinię że jak Polka to często ładna. Tak nas postrzegają na tle innych nacji. Miłe. Choc to totalny stereotyp.
:D
*p*a*t*i*
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) *p*a*t*i* » 13.07.2006 19:27

[quote="aneta_jacek"]A ja uważam że nie ma brzydkich kobiet .... są tylko zaniedbane. :D :D :D

Zgadzam się, każda kobieta dbająca o siebie jest atrakcyjna :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Czy Chorwatki są ładne....????????................. - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone