Jakieś suweniry dla rodzinki + hektolitry wina i travaricy dla nas
Całość wyszła 6800PLN. Da się....
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
josefoe napisał(a):jaceek1 napisał(a):Jak pojedziesz z namiotem i swoim żarełkiem to styknie na 14 dni + wycieczki
Wcale nie musi z własnym namiotem i całym wyposażeniem! Wczoraj znalazłem ofertę Vacansoleil na pobyt na kempingu na Istrii w namiocie za 750 zł na dwa tygodnie. Ponieważ z granicy PL na Istrię to ok. 900 km to w dwie strony za 1000 zł się zmieszczą. Pozostaje ponad dwa tys. zł na zabawę i zwiedzanie / wikt i napoje z Polski/. Chyba można?
.png)
Łukasz789 napisał(a):Wszyscy mówią ,że Chorwacja taka bajecznie tania ....
.png)
Łukasz789 napisał(a):Toście mnie pocieszyli naprawdę.... Wszyscy mówią ,że Chorwacja taka bajecznie tania
.png)
.png)
Łukasz789 napisał(a):Moja rodzina chciała tam pojechać bo podobnież pięknie i tanio .Nie żartuje wszysyc znajomi mówili ,ze art. spożywcze tanie itp.( O tym ,że ludzie zabieraja ze sobą mase art. spożywczych słyszałem)O dużo dużo tańsze od np. pobytu nad polskim morzem. Ale wgłębiam się w to forum i zaczyna mi szczeka opadać.
.png)
Raschey napisał(a):Jest jakaś szansa na znalezienie czegoś tańszego 30E/noc dla 2 os w pobliżu morza ?
.png)
Łukasz789 napisał(a):Moja rodzina chciała tam pojechać bo podobnież pięknie i tanio
.png)
Łukasz789 napisał(a):Toście mnie pocieszyli naprawdę.... Wszyscy mówią ,że Chorwacja taka bajecznie tania a tutaj się okazuje ,że nie do końca. Jak tak Was czytam to mam obiekcje czy mojej rodzince na taki wyjazd starczy 6-7k zł ( pełne 14 dni w Chorwacji).