Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czego nie lubicie u facetów?Czego nie lubicie u dziewczyn?

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
dallaska
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dallaska » 03.06.2009 13:06

jerzyk napisał(a):
Lubuszanin napisał(a):Jerzyk, a co Tobie najbardziej podoba się w Dallas?

Dallas ma b.fajne spojrzenie na świat, lekka nuta ironii przeplatana tęsknotą za czymś nieoczekiwanym i niezwykłym.
Jej wpisy to moja obowiązkowa lektura
poz

jerzyk dobrze sie domyslił,ta tesknota to nie zawsze udane zycie uczuciowe ,które czasem mnie dołuje im jestem starsza,ale pocieszam sie ze ta druga połowa jest juz blizej niz dalej :(
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.06.2009 01:17

dallas napisał(a):
jerzyk napisał(a):

Dallas ma b.fajne spojrzenie na świat, lekka nuta ironii przeplatana tęsknotą za czymś nieoczekiwanym i niezwykłym.
poz

jerzyk dobrze sie domyslił,ta tesknota to nie zawsze udane zycie uczuciowe ,które czasem mnie dołuje im jestem starsza,ale pocieszam sie ze ta druga połowa jest juz blizej niz dalej :(

poprostu nie ma na świecie tego wymażonego księcia z bajki,więc Dallas korzystaj z życia póki możesz:)
miraculus
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) miraculus » 04.06.2009 06:07

dallas napisał(a):Mój były chłopak był cholernie skąpy i chodził w majtkach z dziurami :P do dzisiaj jest sam :D

Albo masz świetne poczucie humoru albo potrzebny Ci szybki wyjazd do Cro. PZDR
jerzyk
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) jerzyk » 04.06.2009 12:04

dallas napisał(a):
jerzyk napisał(a):

poz

To dobrze że COŚ jest w temacie czekamy na relacje
poz
Goniak
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Goniak » 04.06.2009 19:46

Bocian napisał(a):
Goniak napisał(a):
Bocian napisał(a):Chodzę na solarium.... mówią , że jestem przypakowany :) ale nie mam jeszcze powyżej 45 lat...

Hmm, jakoś nie zauważyłam...

Laska, nie manipuluj moimi wypowiedziami :)

Kiedy to z miłości... :wink:
moondek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) moondek » 05.06.2009 12:56

Goniak napisał(a):
Bocian napisał(a):
Goniak napisał(a):
Bocian napisał(a):Chodzę na solarium.... mówią , że jestem przypakowany :) ale nie mam jeszcze powyżej 45 lat...

Za to Renata... Ech, rozmarzyłem się... ;)
Jurek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jurek » 05.06.2009 14:22

moondek napisał(a):
Goniak napisał(a):
Bocian napisał(a):
Goniak napisał(a):

Za to Renata... Ech, rozmarzyłem się... ;)

Jest demokracja, każdemu wolno marzyć :roll:
tomekm67
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomekm67 » 05.06.2009 21:00

Bocian napisał(a):A to dobre... czy to kobieta czy mężczyzna to chyba składa się z pośladkowego wielkiego i średniego oraz małego, gruszkowatego, bliźniaczego górnego itd...

Bocian, widzę, że nie stanowi to dla Ciebie różnicy, czy pośladek męski czy damski. Uważaj, w takim razie, żebyś się kiedyś nie pomylił :oops:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.06.2009 21:12

tomekm67 napisał(a):
Bocian napisał(a):A to dobre... czy to kobieta czy mężczyzna to chyba składa się z pośladkowego wielkiego i średniego oraz małego, gruszkowatego, bliźniaczego górnego itd...

Bocian, widzę, że nie stanowi to dla Ciebie różnicy, czy pośladek męski czy damski. Uważaj, w takim razie, żebyś się kiedyś nie pomylił :oops:

Żeby życie miało smaczek raz dziewczyna raz chłopaczek :)
Jacek_Do
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek_Do » 15.06.2009 19:40

Kobietki już od małego robią nas w balona:-)

http://www.joemonster.org/filmy/17013/C ... sa_kobiety

P.S. Tłumaczenie w napisach na górze ekranu.
Poprzednia strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Czego nie lubicie u facetów?Czego nie lubicie u dziewczyn? - strona 6
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone