zebik napisał(a):3:0 dla Czech
hehe się dużo nie pomyliłem za to wygrałem parę groszy u buków.
zebik napisał(a):3:0 dla Czech
.png)
.png)
paolooo napisał(a):slapol napisał(a):PZPN i całe to gówno plus Majewski - Team wywalić w kosmos...zacznijmy od "czystej karty"...jakby to kto nazwał...to jedyna szansa...
zaorać pole![]()
budowac od nowa.....od fundamentów
PS.Lubie Janka Tomaszewskiego
.png)
hepik napisał(a):A na prawdziwe Orły trzeba poczekać do czasu,gdu dorosną ci,którzy zaczynaja kopać na Orlikach czyli jakies 12-15 lat
hepik napisał(a):To płacili za obstawienie zwycięstwa Czechów?
Leć po kasę z rana,potem moze jej braknąć
.png)
.png)
Torac napisał(a):Nie znam piłkarskiego obyczaju ale dzisiaj słuchałem Lewandowskiego który liczy na Słoweńską inicjatywę narodowej federacji , która ma za korzyść finansową zdopingować Polaków do walki.
.png)
Arek napisał(a):Torac napisał(a):Nie znam piłkarskiego obyczaju ale dzisiaj słuchałem Lewandowskiego który liczy na Słoweńską inicjatywę narodowej federacji , która ma za korzyść finansową zdopingować Polaków do walki.
Nie mogłem uwierzyć jak przeczytałem te słowa.... Ale wystarczyło pogrzebać chwilkę....
"Mało tego, bo Słoweńcom - walczącym o pierwsze miejsce w grupie - będzie zależało, abyśmy zagrali ze Słowacją, czyli ich głównym rywalem, na poważnie. Więc może zadzwonią do naszej federacji i złożą jakąś ofertę dla Polaków. Dla nas to będzie dodatkowy bodziec"
Nawet nie wiem jak to skomentowaćbrak słów...
.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.