Znam przypadek Polaków, którzy dojechali bardzo szybko na miejsce i skończyli tragicznie, spadli do przepasci w górach więc myślę że przede wszytskim rozsądek...
pozdrav
.png)
misiekiandzia napisał(a):...Znam przypadek Polaków, którzy dojechali bardzo szybko na miejsce i skończyli tragicznie, spadli do przepasci w górach więc myślę że przede wszytskim rozsądek...
.png)
.png)
krakuscity napisał(a):A ja czekam jak wreszcie ktoś napisze , że dojechał nad Adriatyk z Polski w kilka godzin![]()
.
.png)
krakuscity napisał(a):A ja czekam jak wreszcie ktoś napisze , że dojechał nad Adriatyk z Polski w kilka godzin![]()
.
.png)
.png)
mitam napisał(a):z włąsnego doświadczenia a jeżdżę do cro juz 6 lat standartem jest 12-14 godzin z opolskiego
poza tym uważam że wyjazd na wczasy to nie wyścigi
nie jest dla mnie problemem jechać nawet 18 godzin
lepiej kimnąć na parkingu 2-3 godz niż skończyć wczasy w szpitalu

Renatka66 napisał(a):....Nasz przejazd to 14- 20 h w zależności od trasy.![]()

.png)
Renatka66 napisał(a):mitam napisał(a):z włąsnego doświadczenia a jeżdżę do cro juz 6 lat standartem jest 12-14 godzin z opolskiego
I to jest jak najbardziej realne. Kto pokonuje tę trasę poniżej 12 godzin, to albo zmyśla, albo wydaje mu sie,że jest Robertem Kubicą.
Nasz przejazd to 14- 20 h w zależności od trasy.![]()
.png)
Renatka66 napisał(a):mitam napisał(a):z włąsnego doświadczenia a jeżdżę do cro juz 6 lat standartem jest 12-14 godzin z opolskiego
I to jest jak najbardziej realne. Kto pokonuje tę trasę poniżej 12 godzin, to albo zmyśla, albo wydaje mu sie,że jest Robertem Kubicą.
Nasz przejazd to 14- 20 h w zależności od trasy.![]()
.png)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi