Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czarne historie

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
baunty
Cromaniak
Re: CZARNE HISTORIE

Nieprzeczytany postnapisał(a) baunty » 07.04.2014 12:35

CroAna napisał(a):Ooo...znowu na starcie zabieramy zabawę tym,co nie znają rozwiązania??? :evil: z założenia chodziło o to,by zgadywać,a nie popisywać się tym,ŻE TO ZNAMY!!!

Oooo, to wychodzi, że zagadki nie wolno odgadywać :P

Oooo, znowu bezpodstawne oskarżenia :P

Oooo, tylko nie powiedz, że zabierasz zabawki i idziesz do domu :smo:

Oooo, znałem takiego , który zawsze rwał kartki jak przegrywał w statki lub państwa- miasta .
Zawsze go ktoś oszukiwał- to przeświadczenie prześladowało go kilka lat :mrgreen:

Nie znałem odpowiedzi, to zadawałem pytania.
Znam lub domyślam się odpowiedzi, to jej udzielam-chyba proste.
O to chodzi w zagadkach, czy o coś innego? :D

Ooooo. Ooooo. Ooooo

karalajna napisał(a):Ja i jacek73 już dawaliśmy zagadkę, to teraz powinien baunty :)

Sorry, ale obecnie nie za bardzo mam czas na pilotowanie zagadki.
Ostatnio edytowano 07.04.2014 12:55 przez baunty, łącznie edytowano 2 razy
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 07.04.2014 12:38

jara napisał(a):Odpowiedzi zgaduję, żadnej zagadki wcześniej nie słyszałem. To nie po mojemu, żadna zabawa.

jakby co :D
jacek73
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek73 » 07.04.2014 12:50

to może coś takiego dla mających mocna głowę...
Tomasz chełpił się, że ma najmocniejszą głowę w całej dzielnicy.Pewnego razu założył się przy bufecie, że wypije całą butelkę koniaku... i wypił. Wygrał zakład, ale o mało nie przypłacił tego życiem. Długo chorował i prawie cudem go uratowano.
Kiedy opuścił szpital, zaskarżył barmana do sądu o odszkodowanie.
Nie powinien był dawać mi koniaku - dowodził w sądzie - powinien był wiedzieć, że mi to zaszkodzi, zwłaszcza że byłem już po kilku głębszych. Gdybym był w normalnym stanie, nigdy czegoś podobnego bym nie zrobił.
My obsługujemy dorosłych a nie dzieci - tłumaczył się barman - nikomu z naszych gości nie jest przyjemnie posłyszeć, że zbyt dużo wypił, a ponadto nie możemy spełniać roli nianiek!

Pytanie: Gdybyś był sędzią komu przyznałbyś rację?
CroAna
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CroAna » 07.04.2014 12:59

baunty napisał(a):
CroAna napisał(a):Ooo...znowu na starcie zabieramy zabawę tym,co nie znają rozwiązania??? :evil: z założenia chodziło o to,by zgadywać,a nie popisywać się tym,ŻE TO ZNAMY!!!

Oooo, znałem takiego , który zawsze rwał kartki jak przegrywał w statki lub państwa- miasta .
Zawsze go ktoś oszukiwał- to przeświadczenie prześladowało go kilka lat :mrgreen:

Ooooo. Ooooo. Ooooo

karalajna napisał(a):Ja i jacek73 już dawaliśmy zagadkę, to teraz powinien baunty :)

i pudło, baunty. nagadałeś się jak baba z targu.i po co?znałam tę zagadkę jak i ty, więc mi akurat nie odebrałeś przyjemności z zabawy.
ale drugi raz rzucałam tę uwagę pod twym adresem i drugi raz nie dotarło...no cóż...
baunty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) baunty » 07.04.2014 12:59

Czy w barze wisiała karteczka typu: "pijanym nie sprzedajemy alkoholu" ?
CroAna
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CroAna » 07.04.2014 13:04

czy Tomasz był pełnoletni? :lol:
baunty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) baunty » 07.04.2014 13:07

CroAna napisał(a):
baunty napisał(a):

Ooooo. Ooooo. Ooooo

i pudło, baunty. nagadałeś się jak baba z targu.i po co?znałam tę zagadkę jak i ty, więc mi akurat nie odebrałeś przyjemności z zabawy.
ale drugi raz rzucałam tę uwagę pod twym adresem i drugi raz nie dotarło...no cóż...

Więc trzeci raz nie rzucaj, jak sama nie wiesz o co Ci chodzi.
I nie zachowuj się jak baba z targu- nie rób zbędnego szumu bo to nie targowisko.
I nie spinaj się tak, bo se coś dopowiadasz w tych emocjach :smo:

Oooo Ooooo Ooooo :mrgreen:
PS Jak zgadniesz o co ci chodzilo w słowie "pudło" , to napisz- tylko spokojnie, a nie w stylu baby z targu.
Ostatnio edytowano 07.04.2014 13:14 przez baunty, łącznie edytowano 1 raz
CroAna
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CroAna » 07.04.2014 13:13

Sfrustrowany jestes,wez sie przewietrz. I nie odwracaj kota ogonem.znasz zagadke,siedz cicho.i po sprawie.a jak masz parcie na szklo i nie mozesz wytrzymac,to choc udawaj.a jak odbijasz pileczke,to pokus sie o oryginalniejsze argumenty,bo poki co poslugujesz sie moimi sformulowaniami.
Milego dnia! :twisted:
p.s.wyjasniam co z tym pudlem:sugerowales ze sie wkurzylam,bo nie dales mi odgadnac..a napisalam ci,ze pudlo,bo znalam to..wiec nie mi odebrales zabawe.i nie posz mi o stylu:-) nie znasz sie na tym kompletnie:-D:-D:-D
Pa misiu:-*
baunty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) baunty » 07.04.2014 13:28

CroAna napisał(a):Sfrustrowany jestes,wez sie przewietrz. I nie odwracaj kota ogonem.znasz zagadke,siedz cicho.i po sprawie.a jak masz parcie na szklo i nie mozesz wytrzymac,to choc idawaj.a jak odbijasz pileczke,to pokus sie o oryginalniejsze argumenty,bo poki co poslugujesz sie moimi sformulowaniami.
Milego dnia! :twisted:

Dziecino, to ty jesteś sfrustrowana :D
Napisalas coś, odpowiedziałem ci, a ty zaczynasz wypisywać jakieś bzdety typu "baba z targu" "frustracja".
Zdiagnozuj siebie a nie innych :smo:
Natomiast co argumentów, to w kilku ostatnich postach nie użyłaś ani jednego :smo:
Skup się i zacznij pisać do rzeczy, a nie dla szumu- jak baba z targu (użyłem twego słownictwa aby było ci łatwiej zrozumieć)

Pamiętaj: ARGUMENTY

Miłego dzionka 8)

CroAna napisał(a):p.s.wyjasniam co z tym pudlem:sugerowales ze sie wkurzylam,bo nie dales mi odgadnac..a napisalam ci,ze pudlo,bo znalam to..wiec nie mi odebrales zabawe.i nie posz mi o stylu:-) nie znasz sie na tym kompletnie:-D:-D:-D
Pa misiu:-*

Często widzisz treść, której nie ma we wskazanym poście?
Kto ci coś gdzieś sugerował?
Nie wiem gdzie przeczytalas to o czym piszesz- podaj konkrety, a nie jakieś urojenia.
Powiedz to , zrzuć z siebie to brzemię, ulży ci :smo:

PS Staraj się czytać ze zrozumieniem, uda ci się- trzymam kciuki.
Ostatnio edytowano 07.04.2014 13:52 przez baunty, łącznie edytowano 1 raz
jacek73
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek73 » 07.04.2014 13:50

na rozprawie nie byłem ale załóżmy ze Tomasz był pełnoletni i kartka wisiała pijanym nie sprzedajemy alkoholu
karin74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) karin74 » 07.04.2014 14:17

Czy Tomasz wypil od razu cala butelkę czy barman podawal po kieliszku?
jacek73
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek73 » 07.04.2014 14:19

karin74 napisał(a):Czy Tomasz wypil od razu cala butelkę czy barman podawal po kieliszku?

wypił całą
karin74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) karin74 » 07.04.2014 14:24

Wiec barman ma racje. Tomasz jest dorosly, sam za siebie odpowiada. Knajpa nie jest dla dzieci
baunty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) baunty » 07.04.2014 14:29

jacek73 napisał(a):na rozprawie nie byłem ale załóżmy ze Tomasz był pełnoletni i kartka wisiała pijanym nie sprzedajemy alkoholu

Jeśli wisiała taka kartka, to barman być może złamał przepisy.
Przecież koles był już po kilku głębszych. ...
jacek73
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek73 » 07.04.2014 14:34

baunty napisał(a):
jacek73 napisał(a):na rozprawie nie byłem ale załóżmy ze Tomasz był pełnoletni i kartka wisiała pijanym nie sprzedajemy alkoholu

Jeśli wisiała taka kartka, to barman być może złamał przepisy.
Przecież koles był już po kilku głębszych. ...

według sądu złamał przepisy barman ale nie z tego powodu choć według mnie jesteś blisko
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone