jacek73 napisał(a):o jej ale musiał być ból ale ciekawa historia
W miłości po francusku cierpienie zadał klucz francuski ....

.png)
jacek73 napisał(a):o jej ale musiał być ból ale ciekawa historia

.png)
jacek73 napisał(a):to może ja coś takiego
Dziewczynka z zapałkami
Dziewczynka miała sześć zapałek, bo to była bardzo biedna dziewczynka z zapałkami. Chciała je sprzedać bardzo bogatemu królewiczowi.
Ale on powiedział: Zrób z tych zapałek cztery trójkąty a ożenię się z tobą i będziesz miała całe królestwo. Ponieważ była to dziewczynka biedna ale z wyobraźnią, zrobiła to bez trudu.
Jak?
.png)
baunty napisał(a):ELIMAR napisał(a):JackDaniels;) napisał(a):Może dostała szczękościsku![]()
BRAWO![]()
![]()
Kobieta zaskoczyła swojego partnera w warsztacie . zaczęli uprawiać seks oralny. Mężczyzna oparł się plecami o ścianę. Z wystającego ze ściany haka spadł klucz francuski i uderzył kobietę w głowę. z bólu zacisnęła zęby
![]()
ELIMAR napisał(a):Ona jemu .... TAK![]()
Ale co ja zabolało i dlaczego?![]()
Gdzie ona go uwiodła ?
Elimar, jak brzmiało pytanie?
....tak tylko z ciekawości pytam.
.png)
ELIMAR napisał(a):baunty napisał(a):ELIMAR napisał(a):JackDaniels;) napisał(a):Może dostała szczękościsku![]()
BRAWO![]()
![]()
Kobieta zaskoczyła swojego partnera w warsztacie . zaczęli uprawiać seks oralny. Mężczyzna oparł się plecami o ścianę. Z wystającego ze ściany haka spadł klucz francuski i uderzył kobietę w głowę. z bólu zacisnęła zęby
![]()
ELIMAR napisał(a):Ona jemu .... TAK![]()
Ale co ja zabolało i dlaczego?![]()
Gdzie ona go uwiodła ? :?:
Elimar, jak brzmiało pytanie?
....tak tylko z ciekawości pytam.
Wróć kilka postów
Tam jest pytanie
.png)
jacek73 napisał(a):ELIMAR napisał(a):NIE
hum jak nie spalona to się nie spalił,a co za tym idzie i ubranie na nim się nie spaliło
może chciał odpalić papierosa i wyrzucili go z samochodu bo był dla nie palących wkurzyli się i go rozebrali co ?