W realu żona i syn składali życzenia, pozostała część Rodziny telefonicznie
Rodzinka CRR składała życzenia w różnych miejscach w necie
Czekam na tradycyjne dwie piosenki na życzenie
.png)
.png)
M@rlon napisał(a):Witam Januszu,
dołączam się do tworzonego przez Ciebie nastroju cropelkowo - wakacyjnego
.png)
justyna5 napisał(a):Witam DJ-a i Rodzinkę
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):M@rlon napisał(a):Witam Januszu,
dołączam się do tworzonego przez Ciebie nastroju cropelkowo - wakacyjnego
Witaj Kuzynie Mariuszu![]()
Dzisiaj jak wszyscy masz dwie piosenki na życzenie![]()
.png)
M@rlon napisał(a):Ja za tydzień będę juz zasypiał z myślę, że za 24 godziny będę w CRO. Proponuję w związku z tym, żeby to były piosenki dla tych z nas, ktorzy właśnie wyruszają w droge nad Jadran.
.png)
M@rlon napisał(a):To wybierz sam coś, żeby nie odbiegało od klimatu wszystkich puszczanych dzisiaj piosenek. Ja za tydzień będę juz zasypiał z myślę, że za 24 godziny będę w CRO. Proponuję w związku z tym, żeby to były piosenki dla tych z nas, ktorzy właśnie wyruszają w droge nad Jadran.
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):M@rlon napisał(a):To wybierz sam coś, żeby nie odbiegało od klimatu wszystkich puszczanych dzisiaj piosenek. Ja za tydzień będę juz zasypiał z myślę, że za 24 godziny będę w CRO. Proponuję w związku z tym, żeby to były piosenki dla tych z nas, ktorzy właśnie wyruszają w droge nad Jadran.
Put putujem, Putujem tamo (Na Jadran)

.png)
dhmegi napisał(a):Ja dzisiaj właśnie przemierzam Chorwację. Niestety tylko wirtualnie, bowiem jestem w trakcie obrabiania mojego materiału filmowego z podróży w czerwcu tego roku. Ale piosenki grane dzisiaj przez Janusza idealnie pasują do tej drogi. Szkoda że to już było. Zazdroszczę tym, którzy dopiero pojadą nad Jadran.
.png)
justyna5 napisał(a):Ja dzisiaj prosze o Klapa Bonaca-Oci boje lavande i Klapa Kampanel-Bambina
.png)
walp napisał(a):Dlatego plusem sierpniowych urlopów (jak w moim przypadku) jest to, że kiedy wielu już wróciło,
u mnie jest dopiero The Final Countdown![]()