Janusz jeszcze raz wszystkiego najlepszego i obyś nam grał Sto Lat i jeden dzień dłużej

.png)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):M@rlon napisał(a):Wszystkiego najlepszego Januszu z okazji urodzin. Niech słońce zawsze gości nad Twoja głową, a jeszcze częściej w Twojej duszy![]()
![]()
Poproszę o link/adres do radia, może jeszcze dzisiaj uda mi się cos posłuchać. Postaram się byc regularnym słuchaczem
Witaj MariuszuLink jest w PW
.png)
rbogi napisał(a):Co dzisiaj mam zagrać na Wasze życzenia
Poproszę coś z repertuaru Vinko Coce.
.png)
M@rlon napisał(a):Jestem Januszu i już zaczynam się wczuwać w klimaty CRO, gdzie będę od 2 sierpnia.
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):M@rlon napisał(a):Jestem Januszu i już zaczynam się wczuwać w klimaty CRO, gdzie będę od 2 sierpnia.
Witam nowego słuchacza na łączach![]()
Jeśli znasz już jakie muzyczne klimaty chorwackie - masz trzy piosenki na życzenie![]()
Gdzie jedziesz do Cro![]()
Dziękuję za życzenia![]()
.png)
M@rlon napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):M@rlon napisał(a):Jestem Januszu i już zaczynam się wczuwać w klimaty CRO, gdzie będę od 2 sierpnia.
Witam nowego słuchacza na łączach![]()
Jeśli znasz już jakie muzyczne klimaty chorwackie - masz trzy piosenki na życzenie![]()
Gdzie jedziesz do Cro![]()
Dziękuję za życzenia![]()
Wyjeżdżam po raz szósty do Mimic i okolic. ( a w sumie ppo raz 7 ).Pierwsza piosenka,która mi się kojarzy z CRO to "Skalinada" . Nauczył mnie mój przewspaniały gospodarz i Przyjaciel Ante Mimica . Więc, jeżeli można, to poproszę o nią.
.png)
walp napisał(a):Januszu,
.png)
M@rlon napisał(a):Wyjeżdżam po raz szósty do Mimic i okolic. Pierwsza piosenka,która mi się kojarzy z CRO to "Skalinada" . Nauczył mnie mój przewspaniały gospodarz i Przyjaciel Ante Mimica . Więc, jeżeli można, to poproszę o nią.
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):M@rlon napisał(a):Wyjeżdżam po raz szósty do Mimic i okolic. Pierwsza piosenka,która mi się kojarzy z CRO to "Skalinada" . Nauczył mnie mój przewspaniały gospodarz i Przyjaciel Ante Mimica . Więc, jeżeli można, to poproszę o nią.
OK - Oliver Dragojević zaśpiewa jeszcze dwie dla Ciebie - Malinkolija i Luce Mala