Dobrej nocy tym, co pożegnali się przede mną
Laku noć

.png)

.png)
Janusz Bajcer napisał(a):justyna5 napisał(a):Widzę ,że mój szanowny małżonek już podzielił dobrymi wiadomościami z Rodzinką
Witam w Klubie Dziadowskim![]()
najmłodszą Babcię i najmłodszego Dziadka
![]()
.png)
ASIULA HK napisał(a):Powolutku zaczynamy się ... wykruszać![]()
Laku noć![]()
![]()

.png)
jolek napisał(a):krzysztof1966 napisał(a): [
... na październik córka z zięciem
postarali się dla nas o wnuka ( lub wnuczkę )
To o miesiąc Was wyprzedzimy z "dziadostwem"
.png)
.png)

.png)
bracik001 napisał(a):Wróciłem się w do moich początków z CRR i odnalazłem mój pierwszy post dotyczący linka do radyjka.
Było to na stronie 257 w dniu 16.01.2010![]()
![]()
Przeglądając posty z tamtych lat, muszę przyznać że moich "Biondin" i "Blondyn" słucham dzięki forumowiczowi o nicku szczepciu który ciągle prosił naszego DJ o te piosenki.![]()
![]()
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):bracik001 napisał(a):Wróciłem się w do moich początków z CRR i odnalazłem mój pierwszy post dotyczący linka do radyjka.
Było to na stronie 257 w dniu 16.01.2010![]()
![]()
Przeglądając posty z tamtych lat, muszę przyznać że moich "Biondin" i "Blondyn" słucham dzięki forumowiczowi o nicku szczepciu który ciągle prosił naszego DJ o te piosenki.![]()
![]()
Jak wytrzymasz do końca Przebojówto za podanie daty pierwszego słuchania dostaniesz całkiem nową Biondinę
- Bjondicę
.png)
krakuscity napisał(a):Gratulacje![]()
Dziś wszyscy słuchają i śpiewają.
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Bellissima napisał(a):Witajcie kochaniRadyjku i jego Twórcom życzę jeszcze wielu pięknych latek i audycji... Choć dołączyłam niedawno, to "wsiąkłam" i nie wyobrażam sobie wieczoru bez posłuchania choćby przez chwilkę
Milo mi czytać taką deklarację![]()
A czy Mama dzisiaj słucha
.png)
Bellissima napisał(a):Mama dziś ma "wychodne", ale często mi towarzyszą rodzice