hm, piątek podwójna rocznica, Misio śpiewa, a my musimy odpaść dziś.
Wszystkim słuchającym wiele cudownych dźwięków tego i nie tylko tego wieczoru. Dzięki DJ za wiele cudownych wieczorów, do usłyszyska
.png)
.png)
zapraszam ponownie - jak zwykle .png)
krzysztof1966 napisał(a):Witam zacnego DJ Janusza i wszystkich szanownych Słuchaczy . Serdeczne życzenia urodzinowe od rzadko
zalogowanego ale często słuchającego Cropelkowego Radyjka ( moja żona "siedzi" na radyjku prawie codziennie) . Pozdrawiam
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):krzysztof1966 napisał(a):Witam zacnego DJ Janusza i wszystkich szanownych Słuchaczy . Serdeczne życzenia urodzinowe od rzadko
zalogowanego ale często słuchającego Cropelkowego Radyjka ( moja żona "siedzi" na radyjku prawie codziennie) . Pozdrawiam
Witaj Krzysztofiemiłego słuchania we dwoje
![]()
.png)
Bellissima napisał(a):Witajcie kochaniRadyjku i jego Twórcom życzę jeszcze wielu pięknych latek i audycji... Choć dołączyłam niedawno, to "wsiąkłam" i nie wyobrażam sobie wieczoru bez posłuchania choćby przez chwilkę
.png)
krzysztof1966 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):krzysztof1966 napisał(a):Witam zacnego DJ Janusza i wszystkich szanownych Słuchaczy . Serdeczne życzenia urodzinowe od rzadko
Witaj Krzysztofiemiłego słuchania we dwoje
![]()
Jest nas trójka słuchających ( razem z córką Olą) a właściwie czwórka bo na październik córka z zięciem
postarali się dla nas o wnuka ( lub wnuczkę )
.png)

.png)
justyna5 napisał(a):Widzę ,że mój szanowny małżonek już podzielił dobrymi wiadomościami z Rodzinką