agapi napisał(a):ja chyba zaraz się z niego zsunę...bo ledwo stoję..
Padłam dzisiaj zaś na...twarz(napisałabym ..''pysk''..no ale to tak ...brzydkawo..)
Zanim się zsuniesz to może trzy piosenki podasz
.png)
agapi napisał(a):ja chyba zaraz się z niego zsunę...bo ledwo stoję..
Padłam dzisiaj zaś na...twarz(napisałabym ..''pysk''..no ale to tak ...brzydkawo..)
juteczka1975 napisał(a):agapi napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Krótki komentarz do przebiegu głosowania.
Od początku Baška Voda i Brela ustawiły się na czele Listy, tuż za nimi Tučepi.
Do 10 głosowania nieznacznie prowadziła Baška Voda, dopiero dwa ostanie głosowania wyprowadziły na pierwsze miejsce Brelę![]()
no masz ci los...mój faworyt...trzeci...![]()
za to mój wygrał
.png)
ZAJEC napisał(a):juteczka1975 napisał(a):i słusznie Goran ,najlepszy
Oczywiście ,ze najlepszy ale dopiero po naszym DJ-u
.png)
juteczka1975 napisał(a):babskie drugie miejsce na podium jak zwykle prosi o Gorankatyyuły wybiera januszek jak mozna
Janusz Bajcer napisał(a):agapi napisał(a):ja chyba zaraz się z niego zsunę...bo ledwo stoję..
Zanim się zsuniesz to może trzy piosenki podasz![]()
ZAJEC napisał(a):juteczka1975 napisał(a):i słusznie Goran ,najlepszy
Oczywiście ,ze najlepszy ale dopiero po naszym DJ-u
.png)
agapi napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):agapi napisał(a):ja chyba zaraz się z niego zsunę...bo ledwo stoję..
za późno!-już glebe zaliczyłam..i podnieśc sie nie mam sił...chyba umrę dzisiaj...
Wybór trzech ...jest ponad moje siły...
.png)
agapi napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):agapi napisał(a):ja chyba zaraz się z niego zsunę...bo ledwo stoję..
za późno!-już glebe zaliczyłam..i podnieśc sie nie mam sił...chyba umrę dzisiaj...
Wybór trzech ...jest ponad moje siły...
.png)