Josko Bulic napisał(a)::oops: Januszu czy moge dostac linka na radijko moj mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl bo ja nie moge sluchacz![]()
Witaj Josko - zaraz Ci wysyłam na maila
.png)
Josko Bulic napisał(a)::oops: Januszu czy moge dostac linka na radijko moj mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl bo ja nie moge sluchacz![]()
.png)
Jareksz napisał(a):A ja dziękuję i idę spać, a Wy zgadnijcie, którą sobie wybrałem do łóżeczka
.png)
Dzienki Januszu jusz mam radijkoJanusz Bajcer napisał(a):Josko Bulic napisał(a)::oops: Januszu czy moge dostac linka na radijko moj mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl bo ja nie moge sluchacz![]()
Witaj Josko - zaraz Ci wysyłam na maila![]()
.png)
Josko Bulic napisał(a):Dzienki Januszu jusz mam radijko![]()
.png)
.png)
Josko Bulic napisał(a):MPT=Geni kameni Oliver =Cesarica Vinko Coce = Kada umrem umotan u bilo
Jareksz napisał(a):Jacek 206 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Jareksz napisał(a):A ja dziękuję i idę spać, a Wy zgadnijcie, którą sobie wybrałem do łóżeczka
Tą z dużymilawendowymi oczami
Tą co Janusz
Nie, tą co pożera rydzyki![]()
![]()
.png)
agapi napisał(a):Jareksz napisał(a):Jacek 206 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Jareksz napisał(a):A ja dziękuję i idę spać, a Wy zgadnijcie, którą sobie wybrałem do łóżeczka
Tą co Janusz
![]()
a moze ta ....co trzymala wczoraj roze w zebach???
Jareksz napisał(a):agapi napisał(a):Jareksz napisał(a):Jacek 206 napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Jareksz napisał(a):A ja dziękuję i idę spać, a Wy zgadnijcie, którą sobie wybrałem do łóżeczka
Tą co Janusz
![]()
a moze ta ....co trzymala wczoraj roze w zebach???
Rany Agapi ja nie jestem zielony