Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Cropelkowe Rodzinne Radyjko

Dział dla miłośników nie tylko czystej turystyki i wypoczynku. Nauka języka chorwackiego. Tematy publicystyczne, historia, film, muzyka, literatura, sport i kuchnia chorwacka.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 12.05.2012 00:05

PETERENZO napisał(a):Uwierz mi, że w żaden sposób moja wypowiedź nie była skierowana do osób z rodzinki. Jeżeli ktokolwiek tak to zrozumiał to proszę uwierzcie nie miałem na myśli nikogo kto aktualnie prowadzi to radyjko.

Trochę przegiąłeś - mam zacytować :?: :idea:
PETERENZO
Cromaniak

Postnapisał(a) PETERENZO » 12.05.2012 00:05

Janusz Bajcer napisał(a):Żałuję, że linka do radia Ci podałem - bez odbioru :arrow:

Janusz ufam w Twoją rozwagę. Proszę zweryfikuj kontekst mojej wypowiedzi i sprawdź do kogo to napisałem i dlaczego.
rbogi
Cromaniak

Postnapisał(a) rbogi » 12.05.2012 00:08

Coś czuję że Morfeusz mnie wzywa, pora na mnie.
Luku noć :papa:
PETERENZO
Cromaniak

Postnapisał(a) PETERENZO » 12.05.2012 00:11

Janusz Bajcer napisał(a):
PETERENZO napisał(a):Uwierz mi, że w żaden sposób moja wypowiedź nie była skierowana do osób z rodzinki. Jeżeli ktokolwiek tak to zrozumiał to proszę uwierzcie nie miałem na myśli nikogo kto aktualnie prowadzi to radyjko.

Trochę przegiąłeś - mam zacytować :?: :idea:

Tak cytuj - szczególnie od 23:08. Ja jednak nie toleruję ludzi, których głównym celem jest poniżanie innych. Wyraziłem się w ten sposób mając w pamięci wydarzenia sprzed kilku tygodni. W żaden sposób nie miałem na myśli nikogo z tej rodzinki.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 12.05.2012 00:12

PETERENZO napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):Żałuję, że linka do radia Ci podałem - bez odbioru :arrow:

Janusz ufam w Twoją rozwagę. Proszę zweryfikuj kontekst mojej wypowiedzi i sprawdź do kogo to napisałem i dlaczego.

Janusz Bajcer napisał(a):
PETERENZO napisał(a):No co Ty :?: Przecież właśnie wspólnie kombinują jak reaktywować Adasia - głuptasia, żeby trochę pozbierać od ludków na radyjko-we bakanie... :mrgreen:

Żałuję, że linka do radia Ci podałem - bez odbioru :arrow:

Dlaczego nazwałeś Adasia głuptasiem i co zbieramy "od ludków na radyjko-we bakanie..." :?:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.05.2012 00:15

PETERENZO napisał(a):
agapi napisał(a):
PETERENZO napisał(a):Pytałem kiedyś o gościa z takim zachrypniętym głosem - podpowiesz?

Peterenzo!
Z calym szacunkiem ale...czy naprawde chcesz nalezec do Rodzinki???
Jezeli ''tak'' to ja nie chce miec Ciebie za Kuzyna!!!
Nie chce dlatego ,ze napisales w poscie Do Admina cos bardzo ...(nawet nie wiem jak mam to nazwac!)..
W kazdym razie TUTAJ jestesmy Rodzina,Rodzinka ,ktora sie lubi a z Twojego postu wynika ,ze Ty masz Radyjko ..w ..nosie..

Co TUTAJ zatem robisz????

Agapi - przejąłem się bardzo tym co napisałaś - uwierz mi. Mam jednak wrażenie, że nie do końca rozumiesz kontekst tego co chciałem wyrazić (w tamtym poście) tym co napisałem i do kogo skierowane były moje słowa.

CYT.''No co Ty icon_question.gif Przecież właśnie wspólnie kombinują jak reaktywować Adasia - głuptasia, żeby trochę pozbierać od ludków na radyjko-we bakanie... icon_mrgreen.gif''

Jak to niby mialam inaczej zrozumiec???
Zranilo mnie to jak nie wiem!
Do Twojej wiadomosci : DJ Janusz abonament musi pokrywac ..a ,ze Rodzinka chce mu w tym pomoc to oczywista oczywistosc.
Kazdy kto to robi ,robi to tylko z wlasnej i nieprzymuszonej woli.
Jak Ci sie wydaje dlaczego mnie ponioslo??? :twisted:
Zaatakowales bezpodstawnie DJ robiac z niego jakiegos...wyludzacza...
Jak tak mozna????
Sluchasz z nami..a okazuje sie ,ze wyrazasz sie o Radyjku ..conajmniej drwiaco i niestosownie....wrecz..lekcewazaco.

Przykro mi bardzo, ale nie rozumiem Twojego toku myslenia i nie mam zamiaru traktowac Cie jak Kuzyna,przez to ,ze pozwoliles sobie na takie slowa.

To tyle w tym temacie i nie mam zamiaru dalej sie rozpisywac.
Mnie zawiodles..i to bardzo :!:

:cry:
PETERENZO
Cromaniak

Postnapisał(a) PETERENZO » 12.05.2012 00:18

Janusz Bajcer napisał(a):Dlaczego nazwałeś Adasia głuptasiem i co zbieramy "od ludków na radyjko-we bakanie..." :?:

"Głuptasa" z Adama to zrobił Andrzej, tak go nazywając w temacie "zdjęć", które publikował jako swoje - temat rzeka.
Pisałem, że nie o Ciebie mi chodziło tylko o Andrzeja. Jeżeli on jest Waszą rodziną to sam się wypisuję.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 12.05.2012 00:22

agapi napisał(a):To tyle w tym temacie i nie mam zamiaru dalej sie rozpisywac.
Mnie zawiodles..i to bardzo :!: :cry:

Kasiu - dziękuję :hearts: :hearts: :hearts:
jolek
Cromaniak

Postnapisał(a) jolek » 12.05.2012 00:22

Ktoś mi wyjaśni? Dlaczego, ilekroć w jakimkolwiek wątku pojawia się imię Andrzej, robi się mało ciekawie? :nice:
PETERENZO
Cromaniak

Postnapisał(a) PETERENZO » 12.05.2012 00:24

agapi napisał(a):CYT.''No co Ty? Przecież właśnie wspólnie kombinują jak reaktywować Adasia - głuptasia, żeby trochę pozbierać od ludków na radyjko-we bakanie... icon_mrgreen.gif''

Jak to niby mialam inaczej zrozumiec???
Zranilo mnie to jak nie wiem!
Do Twojej wiadomosci : DJ Janusz abonament musi pokrywac ..a ,ze Rodzinka chce mu w tym pomoc to oczywista oczywistosc.
Kazdy kto to robi ,robi to tylko z wlasnej i nieprzymuszonej woli.
Jak Ci sie wydaje dlaczego mnie ponioslo??? :twisted:
Zaatakowales bezpodstawnie DJ robiac z niego jakiegos...wyludzacza...
Jak tak mozna????
Sluchasz z nami..a okazuje sie ,ze wyrazasz sie o Radyjku ..conajmniej drwiaco i niestosownie....wrecz..lekcewazaco.

Przykro mi bardzo, ale nie rozumiem Twojego toku myslenia i nie mam zamiaru traktowac Cie jak Kuzyna,przez to ,ze pozwoliles sobie na takie slowa.

To tyle w tym temacie i nie mam zamiaru dalej sie rozpisywac.
Mnie zawiodles..i to bardzo :!:

:cry:

Właśnie tym co napisałaś chciałem dopiec za jego lekceważące zwroty pewnej osobie. Tym, że Janusz został sam i sam inwestuje w radyjko. Dowiedziałem się o tym kilka tygodni temu kiedy pewna osoba murem stawała za Adamem, tłumacząc go dziecinnością i "miłością do CRO".

A mój tekst wyrażał ni mniej ni więcej tyle - jak tu jeszcze wyrwać kasę od radyjka, kiedy nie ma Adama, żeby się zabawić za cudze.

I oficjalnie - miałem na myśli Andrzeja. Powtarzam tym samym - jezeli to Wasz kuzyn i rodzinka - ja się sam wypisuję.

PS.
I jeżeli mogę coś zainwestować to zrobię to chętnie byleby to trafiło do Janusza nigdzie indziej.
Ostatnio edytowano 12.05.2012 00:25 przez PETERENZO, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.05.2012 00:24

Jeżeli on jest Waszą rodziną to sam się wypisuję.

Mam nadzieję że chodziło ci o Forum :D
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.05.2012 00:26

jolek napisał(a):Ktoś mi wyjaśni? Dlaczego, ilekroć w jakimkolwiek wątku pojawia się imię Andrzej, robi się mało ciekawie? :nice:

Do Andrzeja trzeba odpowiednio podejsc:)i tyle!
( a cos moge o tym powiedziec ,bo dopiekl mi do zywego :twisted: )
jolek
Cromaniak

Postnapisał(a) jolek » 12.05.2012 00:26

[quote="PETERENZO"] jezeli to Wasz kuzyn i rodzinka [quote]

Nie obrażasz nas aby? :evil:
PETERENZO
Cromaniak

Postnapisał(a) PETERENZO » 12.05.2012 00:29

Nie mam zamiaru Wam tu mieszać. Janusz proszę usuń te wypowiedzi, bo imię pewnej osoby, zgodnie również z Twoją prośbą nie powinno się tu pojawiać.

Źle mnie zrozumieliście. Intencje miałem dobre, tylko wykonanie trochę średnie. Wiem tylko, że przeczytaliście tylko fragment kontekstu.

PS.
Janusz - usuń moje posty - nie będę wracał do tematu.
PETERENZO
Cromaniak

Postnapisał(a) PETERENZO » 12.05.2012 00:30

jolek napisał(a):
PETERENZO napisał(a): jezeli to Wasz kuzyn i rodzinka

Nie obrażasz nas aby? :evil:

To czytajcie moje wypowiedzi w innych miejscach w kontekście całości, a nie oceniajcie na podstawie jednego wyrwanego zdania.

Nigdy nie miałem zamiaru nikogo obrazić - szczególnie tutaj.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kultura chorwacka

Cropelkowe Rodzinne Radyjko - strona 1622
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone