napisał(a) Użytkownik usunięty » 12.05.2012 00:15
PETERENZO napisał(a):agapi napisał(a):PETERENZO napisał(a):Pytałem kiedyś o gościa z takim zachrypniętym głosem - podpowiesz?
Peterenzo!
Z calym szacunkiem ale...czy naprawde chcesz nalezec do Rodzinki???
Jezeli ''tak'' to ja nie chce miec Ciebie za Kuzyna!!!
Nie chce dlatego ,ze napisales w poscie Do Admina cos bardzo ...(nawet nie wiem jak mam to nazwac!)..
W kazdym razie TUTAJ jestesmy Rodzina,Rodzinka ,ktora sie lubi a z Twojego postu wynika ,ze Ty masz Radyjko ..w ..nosie..
Co TUTAJ zatem robisz????
Agapi - przejąłem się bardzo tym co napisałaś - uwierz mi. Mam jednak wrażenie, że nie do końca rozumiesz kontekst tego co chciałem wyrazić (w tamtym poście) tym co napisałem i do kogo skierowane były moje słowa.
CYT.''No co Ty icon_question.gif Przecież właśnie wspólnie kombinują jak reaktywować Adasia - głuptasia, żeby trochę pozbierać od ludków na radyjko-we bakanie... icon_mrgreen.gif''
Jak to niby mialam inaczej zrozumiec???
Zranilo mnie to jak nie wiem!
Do Twojej wiadomosci : DJ Janusz abonament musi pokrywac ..a ,ze Rodzinka chce mu w tym pomoc to oczywista oczywistosc.
Kazdy kto to robi ,robi to tylko z wlasnej i nieprzymuszonej woli.
Jak Ci sie wydaje dlaczego mnie ponioslo???
Zaatakowales bezpodstawnie DJ robiac z niego jakiegos...wyludzacza...
Jak tak mozna????
Sluchasz z nami..a okazuje sie ,ze wyrazasz sie o Radyjku ..conajmniej drwiaco i niestosownie....wrecz..lekcewazaco.
Przykro mi bardzo, ale nie rozumiem Twojego toku myslenia i nie mam zamiaru traktowac Cie jak Kuzyna,przez to ,ze pozwoliles sobie na takie slowa.
To tyle w tym temacie i nie mam zamiaru dalej sie rozpisywac.
Mnie zawiodles..i to bardzo