.png)
.png)
agapi napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Jak co wieczór pod koniec audycji wierne słuchaczki i słuchacze moga podawać piosenki na życzenie - można po dwie![]()
czyli ...juz???
dasuch napisał(a):agapi napisał(a):dasuch napisał(a):agapi napisał(a):[
a moj ulubieniec- kudlaty Bazylek...tez slucha???:)
Kudłate to jest coś innego![]()
![]()
...chcialam zapytac:''a ''co'' ''
ale...nie zapytam!
![]()
A ja bym nie odpowiedział![]()
![]()
Janusz Bajcer napisał(a):agapi napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Jak co wieczór pod koniec audycji wierne słuchaczki i słuchacze moga podawać piosenki na życzenie - można po dwie![]()
czyli ...juz???
Jużkto pierwszy ten wcześniej usłyszy
![]()
![]()
(jak zwykle pod warunkiem, że mam piosnki)
.png)
Sylwetka napisał(a):no to może poproszę coś Lidiji Bacić ( bo gdy grała to mnie nie było) i MPT piosneczki wedle uznania DJ - ka
.png)
agapi napisał(a):a ja ....a dla mnie....to w takim razie poprosze...bardzo bym chciala....
Kazaliste i Jamajke:)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Sylwetka napisał(a):no to może poproszę coś Lidiji Bacić ( bo gdy grała to mnie nie było) i MPT piosneczki wedle uznania DJ - ka
Molim"Daj da nocas poludimo" i "Lipa Kajo"
Janusz Bajcer napisał(a):agapi napisał(a):a ja ....a dla mnie....to w takim razie poprosze...bardzo bym chciala....
Kazaliste i Jamajke:)
Kazaliste coś wybioręale jaka wersja Jamajki
![]()
Sylwetka napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Sylwetka napisał(a):no to może poproszę coś Lidiji Bacić ( bo gdy grała to mnie nie było) i MPT piosneczki wedle uznania DJ - ka
Molim"Daj da nocas poludimo" i "Lipa Kajo"
Hvala![]()
Kasiu też myślałam o Kazaliste
.png)
rbogi napisał(a):To ja jeszcze poproszę - Tomislav Bralić & Intrade - ZORA BILA, a w ramach treningu przed "Euro 2012" - Vinko Coce - Kada umren umotan u bilo.
.png)
dasuch napisał(a):Piękna ta chorwacka Jamajka
dasuch napisał(a):Piękna ta chorwacka Jamajka