Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Cro...piĄty Raz :d PomÓŻcie...bardzo ProszĘ

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Waldorf13
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Waldorf13 » 25.07.2010 20:01

witam wszystkich bardzo serdecznie
Piąty raz to dużo?, że nie wiem gdzie się wybrać do Cro....może ktoś z Was mi pomoże wybrać coś fajnego...nie nastawiam się jak zwykle na zwiedzanie z uwagi na moją małą Kasię, która ma 3 latka:twisted: ...lecz na plażowanie,ale nie definitywnie...bo być może w przypływie radości i szału pozwoli nam coś jednak pozwiedzać : :twisted: tak istny diabełek...ale również muszę zaznaczyć,że jak miała roczek byliśmy na Krk w miejscowości o tej samej nazwie także...natomiast jak miała 2 latka byliśmy na Murterze w m. Murter...polecam fajnych gospodarzy.Jak Kasi nie było na świecie byłem w Cavtacie i Baśka Voda.Ale coś ostatnio przemawiają do mnie wyspy...lecz te do których można dostać drogą lądową nie przez prom...może to jakaś podpowiedź dla Was....z swojej strony mogę chętnie odpowiedzieć na indywidualne meile na ad. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl lub telefonicznie na 668186581 (jeśli nie odbieram tzn.że nie mogę :D , i jeszcze jeden warunek nie odbieram od niezidentyfikowanych numerów)
pozdrawiam
p.s
a co myślicie o Orebić
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 25.07.2010 20:19

Więc moja ulubioną Dalmację masz zaliczoną, choć wiadomo że i 10 razy nie starczy aby dotrzeć do wielu zakątków które ciągle mogą nas urzec od nowa. A dlaczego nie promem? Hvar czy Brac są na tyle duże że i tak ze swoją małą nie zobaczysz wielu perełek. Mówią że to Hvar jest Kwintesencją Chorwacji. Mój bart już za niespełna 2 tygodnie wybiera się właśnie na Hvar ja w tym roku już po urlopie Brela i było zajebi... :D
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 25.07.2010 21:11

Zdecydowanie Orebic Peljesac cudowny!!, wypa Pag tez bardzo ciekawa :)
jednak proponuje zdecydowanie półwysep :)
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=259 ... sc&start=0
Pozdrawiam
pocztówka28
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pocztówka28 » 25.07.2010 21:12

A ja proponuję wyspę Pag :) Nie byłam tam nigdy, ale wszyscy polecają tą wyspę wczasowiczom z dziećmi ;)
Dorothea1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dorothea1 » 25.07.2010 21:21

Tez proponuję Pag,byłam z 3-latkiem,wróciłam tydzień temu.Było super,mały tez zadowolony.
Waldorf13
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Waldorf13 » 25.07.2010 21:29

ok.....dziękuję wszystkim tym którzy do tej pory odpisali.....i proszę o więcej...a jeśli Pag...to gdzie konkretnie?????
Waldorf13
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Waldorf13 » 25.07.2010 21:30

Dorothea1 napisał(a):Tez proponuję Pag,byłam z 3-latkiem,wróciłam tydzień temu.Było super,mały tez zadowolony.

A na Pag-u gdzie byłaś?
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 25.07.2010 21:39

zobacz w mojej relacji, my bylismy w Povlijanie, było bardzo dużo rodzin z dziećmi, jedna plaża zwirowa i bardzo długo płytko, mieszkalismy przy samej plaży, druga plaża piaskowa po drugiej stronie miasteczka..
cisza, spokój..mi tam bardzo pasowało, bylismy tam 5 dni, zwiedziliśmy cała wyspę pag, ale potem już na 10 dni do naszego Orebica..Peljesac jest najpiękniejszym regionem w Cro i warto tam pojechać Jeszce teraz, bo jak potem zbudują most, to zielony półwysep może już stracić swoją dzikość.. :?
Waldorf13
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Waldorf13 » 25.07.2010 22:17

A teraz bardziej szczegółowo.....już prawie nastawy są na Orebić....można w ciemno....czy na miejscu office turist......a winko tam mają dobre....bo na Krk szaleństwo.....kupowałem codziennie po 2l.....i pytanie ostatnie dziecinne z pozoru.....bo córcia wcześnie się pytała,czy ponownie tata złapie kraba.....oczywiście cel poznawczy i do morza z powrotem.....hahaha.....no i chyba ponurkować da radę.....a tak w ogóle rewelka piszesz....
Waldorf13
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Waldorf13 » 25.07.2010 22:21

consett0805 napisał(a):Więc moja ulubioną Dalmację masz zaliczoną, choć wiadomo że i 10 razy nie starczy aby dotrzeć do wielu zakątków które ciągle mogą nas urzec od nowa. A dlaczego nie promem? Hvar czy Brac są na tyle duże że i tak ze swoją małą nie zobaczysz wielu perełek. Mówią że to Hvar jest Kwintesencją Chorwacji. Mój bart już za niespełna 2 tygodnie wybiera się właśnie na Hvar ja w tym roku już po urlopie Brela i było zajebi... :D

a nie mówiłem....wyłączam prom....ale i tak thanks za info. .....na Hvarze byłem wycieczkowo i było super....
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 25.07.2010 22:50

Waldorf13 napisał(a):A teraz bardziej szczegółowo.....już prawie nastawy są na Orebić....można w ciemno....czy na miejscu office turist......a winko tam mają dobre....bo na Krk szaleństwo.....kupowałem codziennie po 2l.....i pytanie ostatnie dziecinne z pozoru.....bo córcia wcześnie się pytała,czy ponownie tata złapie kraba.....oczywiście cel poznawczy i do morza z powrotem.....hahaha.....no i chyba ponurkować da radę.....a tak w ogóle rewelka piszesz....

W ciemno jeżdżę we wrześniu, to nie ma problemu. Jedna z najwyżej cenionych ze względu na czystość wody i łagodny klimat części Chorwacj. Pówysep to kraina wina..także sorka, ale to z krk, nie równa się do połowy temu z Peljesaca :) Wiele dzikich plaż, cudowne krajobrazy, plaża Divna, najlepsze winogrona jakie jadłam, prosto z krzaka :)
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=259 ... &start=135
zdjęcia z tego uroczego miejsca :)
Pozdrawiam
Waldorf13
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Waldorf13 » 25.07.2010 23:20

a teraz problem....odwiedzam posty....różne...linki....czyżby wszystko w okresie po 15.08. było zajęte....a jak możesz dać konkretne namiary....byłbym wdzięczny.....
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 26.07.2010 09:17

Najlepsze winogrona kwitną w Dingacu :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.07.2010 09:24

mkm napisał(a):Najlepsze winogrona kwitną w Dingacu :wink:

A nie w Bawarii ? :D :wink:
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 26.07.2010 18:32

alessandro1977 napisał(a):
mkm napisał(a):Najlepsze winogrona kwitną w Dingacu :wink:

A nie w Bawarii ? :D :wink:

:?
Następna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone