Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Cro oczami Maluchów

Ludzie pytają jak coś wygląda. Plaża, miasteczko, otoczenie... Tu można zakładać tematy z nazwą miejscowości i zdjęciami okolicy. Można wklejać też linki do zdjęć z innych portali by dać jak największy przegląd fotograficzny miejcowości. Proszę nie umieszczać zdjęć pobranych z innych serwisów.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
skolimiak
Croentuzjasta
Cro oczami Maluchów

Nieprzeczytany postnapisał(a) skolimiak » 31.05.2010 18:15

NIN

Obrazek

Obrazek

Obrazek

SV. FILIP I JAKOV

Obrazek

Obrazek

Obrazek

PN KRKA

Obrazek

PRIMOSTEN

Obrazek

ZADAR

Obrazek

Obrazek

Obrazek

SPLIT

Obrazek

URL=http://img532.imageshack.us/i/dscf2812.jpg/]Obrazek[/URL]

Obrazek

PAKLENICA
Obrazek

Obrazek

Obrazek

PLITVICE

Obrazek

Obrazek

TROGIR

Obrazek

Obrazek

SIBENIK

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 31.05.2010 18:32

Ależ macie przystojną Latorośl! :)
Pozdrawiam
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 31.05.2010 19:23

Ależ sobie pozwiedzaliście !
Maluszki to zuszki :D
Rodzice ... jakby nie patrzeć ... też :lol:

Pozdraviam serdecznie
ita
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ita » 31.05.2010 20:22

fajnie, że od małego tak zwiedzają :D
dzielne chłopaki i dzielni rodzice !
espeso
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) espeso » 01.06.2010 14:33

witam!
Jaki wiek młodszego malucha?? mamy dylematy za małą Gabi , która w lipcu bedzie miała 4,5 miesiąca............. są plusy i minusy tego wieku :)
ita
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ita » 01.06.2010 15:43

espeso napisał(a):witam!
Jaki wiek młodszego malucha?? mamy dylematy za małą Gabi , która w lipcu będzie miała 4,5 miesiąca............. są plusy i minusy tego wieku :)

a nie możecie np jechać we wrześniu? mała trochę podrośnie i tak gorąco nie będzie?
espeso
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) espeso » 01.06.2010 16:45

no było by lepiej ale nie da rady z uwagi na starszego bo szkoła mu się zacznie - no i taki klops, no nic po naszym polskim "lecie" tegorocznym to chyba kazdy by się chetnie rozgrzał ale musimy rozwazyć wszyskie za i przeciw :)
Kamika
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kamika » 01.06.2010 17:25

Jaki wiek młodszego malucha?? mamy dylematy za małą Gabi , która w lipcu bedzie miała 4,5 miesiąca............. są plusy i minusy tego wieku :)
co do wieku dziecka uważam że czasem takie maleństwo jest mniej problemowe w podróży jak ciut starsze dzieci.Np.moja córka gdy miała dwa miesiące po raz pierwszy jechała do Holandii mieliśmy do przejechania 1000km i było super,pamietam gdy ją przewijałam kładłam ją na fotelu z przodu auta taka była malutka.No oczywiście w większości drogę przespała.Zwiedzać też jest prościej z takim maluszkiem bo tylko starczy wózek i dziecko śpi,no chyba że są wyjątki że nie śpi.Moje córki już w brzuchu ciągle podróżowały i do tej pory ciągle podróżują (mają 3 i 7lat) i nie ma z tym najmniejszego problemu.12 czerwca jedziemy pierwszy raz do Chorwacji :D
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 01.06.2010 17:51

skolimiak napisał(a):Obrazek

To mi się najbardziej podoba. Sądząc po minie .... synek ma swoje zdanie . :lol: :lol: ..już Go lubię. :D
skolimiak
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) skolimiak » 01.06.2010 21:19

Jaki wiek młodszego malucha??

Młodszy 10 miesięcy, starszy 2 lata 8 m-cy
ksenia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ksenia » 02.06.2010 07:58

Fotki piękne i dzieci zadowolone a to najważniejsze na wczasach .Zwiedziliście spory kawałek Chorwacji ciekawe czy nam się uda.POZDRAWIAM.
espeso
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) espeso » 07.06.2010 12:30

dziękuję za odpowiedzi, wiem , że to zawsze indywidualna decyzja :) mój syn poraz pierwszy spał pod namiotem w wieku 10 miesiecy... w Polsce :) i wszystko ok ale teraz wszystko się zmienia i nawet w ciążę się nie zachodzi bez wczesniejszego wykonania miliona badań a na rowerze jeździ się w kasku itd
Ponieważ to nie ja jestem mamą maluszka staram się zebrać jak najwięcej informacji tak, żeby rodzice mogli podjąć przemyślaną decyzję :)
mam nadzieję, że wkrótce będę mogla zamieścić piękne zdjęcia i relację z wycieczki najmłodszego pasjonata CRO :) :lol:
goly
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) goly » 07.06.2010 16:22

My w tym roku jadziemy do Cro z 10 letnim synem i ...10 miesięcznymi bliźniaczkami :) . Syn na pierwsze wakacje pojechał w wieku 4 miesiecy .
Myśle ze bedzie ok.
Wracając do tematu ...zdjęcia super. Jakim sprzętem dysponujesz ?
skolimiak
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) skolimiak » 07.06.2010 23:43

goly napisał(a): Jakim sprzętem dysponujesz ?

Fujifilm Finepix S2000HD
Rybkanula
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rybkanula » 15.06.2010 13:06

goly napisał(a):My w tym roku jadziemy do Cro z 10 letnim synem i ...10 miesięcznymi bliźniaczkami :) . Syn na pierwsze wakacje pojechał w wieku 4 miesiecy .

No to my w tym roku podobnie :-) Tylko że z 4,5 letnimi bliźniętami i 9-miesięcznym maluchem :-) Ponownie na Krk.
Następna strona

Powrót do Chorwacja w naszym obiektywie

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone