Przeciętnie po jednym dziennie - przyjemności trzeba dozować
Jeśli ktoś będzie miał ochotę od razu na więcej (lub na fotografie z ub. lat), to zapraszam na http://mariuszsarzynski.pl/
1.

.png)

.png)
Gdyby babcia miała wąsy to byłaby dziadkiem...piotrulex napisał(a):gdyby nie to ze woda wyglada jak mleko to bylo by calkiem ladne zdjecie. kolega widze lubi "dluuuuuuugo" robic fote
.png)
W takiej jak na zdjęciu? Przecież się kąpałem codziennie!Krystof napisał(a):No i kto i gdzie zdefiniował jak ma wyglądać woda (przeczytam chętnie)?
a chciałbyś się w takiej wykąpać?
.png)
mariush_foto napisał(a):Gdyby babcia miała wąsy to byłaby dziadkiem...piotrulex napisał(a):gdyby nie to ze woda wyglada jak mleko to bylo by calkiem ladne zdjecie. kolega widze lubi "dluuuuuuugo" robic foteA jaka ma być woda przy 5 minutach naświetlania?
No i kto i gdzie zdefiniował jak ma wyglądać woda (przeczytam chętnie)?
Krystof napisał(a):No i kto i gdzie zdefiniował jak ma wyglądać woda (przeczytam chętnie)?
.png)
Konkrety, Panie, konkrety, bo na razie to masło maślane piszesz, ogólnikipiotrulex napisał(a):mariush_foto napisał(a):Gdyby babcia miała wąsy to byłaby dziadkiem...piotrulex napisał(a):gdyby nie to ze woda wyglada jak mleko to bylo by calkiem ladne zdjecie. kolega widze lubi "dluuuuuuugo" robic foteA jaka ma być woda przy 5 minutach naświetlania?
No i kto i gdzie zdefiniował jak ma wyglądać woda (przeczytam chętnie)?
pewnie
jeden woli matke a drugi corke
ja wole ladne naturalne widoki z dobrym kadrowaniem
tu to wszystko widze tylko mooooooocno przekombinowane
szkoda, jak na moje to zmarnowane ujecie ale kolejne chetnie polukam
na fotografii sie nie znam ale patrzec lubie, wiem co mi sie podoba i dlaczego![]()
mysle ze kolega wstawia zdjecia liczac sie z opiniami i zdaje sobie z tego sprawe, ze nie kazdy bedzie gratulowalKrystof napisał(a):No i kto i gdzie zdefiniował jak ma wyglądać woda (przeczytam chętnie)?
wlasnie?
chcialbys?

.png)
Czeszek nie było, Niemki tylko, delfinów nie było, łabędzie były w Toruniu przez 2004, tylko drabinka... co robić? Zabierać ze sobą dmuchane łabędzie?Krystof napisał(a):a mnie tu brak ludzi ...![]()
Czeszek, na przykład ... bo czym jest plaża bez Czeszek???Czeszki i taki delfin w tle, albo łabędź!
takie tam zdjęcie ... wata i kamienie ... dla kogo takie zdjęcia? dla satanistów chyba
.png)

troyan - co za problem? Statyw, wężyk, czasem jakiś filtr połówkowy, piwko do ręki (bo trochę trzeba czekać...) - i gotowe!
.png)
Wiem, wiem... ale w moich zdjęciach nie będzie podglądanych na plażach FKK gołych Włoszek, sorry chłopaki...troyan napisał(a):Mariush ale bez urazy dla forumowiczów, to nie jest forum o fotografii ale forum o Chorwacji, kryteria oceny adekwatności zdjecia co do oczekiwań musisz uwzględnić. Miłośnik starych samochodów niekoniecznie musi zwracać uwagę na stygmatyzację czynników kulturowych w asocjacji kulturowej, którymi będzie zainteresowany socjolog ukierunkowany przez kulturoznawstwo. I na odwrót, taki socjolog nie będzie wiedział ile znaczy dla ludzkości wałek rozrządu zaprojektowany przez jakiegoś japońskiego inżyniera we wczesnych latach 40-tych
Zresztą co ja Ci będę tłumaczył, masz klientów na swoje foty więc wiesz jakimi kryteriami się kierujątroyan - co za problem? Statyw, wężyk, czasem jakiś filtr połówkowy, piwko do ręki (bo trochę trzeba czekać...) - i gotowe!
Mam ino 30 sekund na bulbie, dłużej w 400d się nie da a szarego filtra nie mam, ino połówki.
.png)
mariush_foto napisał(a): ...Konkrety, Panie, konkrety, bo na razie to masło maślane piszesz, ogólnikiNic z tego nie wynika - dlatego czepiam się, bo nie lubię tego (rozumiem "nie podoba się i już"), ale nie lubię uzasadniania "nie podoba się" ogólnikami...
Powrót do FotoCroClub - dyskusja