Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co zrobiliscie najbardziej szalonego w zyciu?

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
marekb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marekb » 13.05.2009 21:55

jeżdziłem na MOTO GP do Brna i raz kolesiowi z Wawy gwizdneli na campingu wszystkie dokumenty (paszport, dowód od motocykla, prawo jazdy ) i kase zrzutka i jedynie problem był z przekroczeniem granicy, na szczęście więcej wtedy motocykli niż aut na drodze i przed granicą zmontowalismy grupę ok 70 moto i na nowym przejściu zaczęło się strzelanie z wydechów, palenie gumy- celnicy bez sprawdzania kazali zmykać (było to jeszcze gdy granice były normalnie kontrolowane). to do posta wyżej, a nie że moje szaleństwo...

Ja osobiście jeszcze nic szalonego w życiu nie zrobiłem:(
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 13.05.2009 22:01

Mielibyście problem przewieź kolegę w bagażniku :)
marekb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marekb » 13.05.2009 22:13

Torac napisał(a):Mielibyście problem przewieź kolegę w bagażniku :)
widziałeś bagażnik w GSX-Rze...?? :lol: z resztą miałem już pełny: 3 Pilsnery i orzeszki... :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.05.2009 22:36

Ja z kolegami jeździliśmy na bagażniku, ale dachowym. No niestety nie przez granicę, ale z miasta do miasta. Prędkości dochodziły do 140km/h fajnie było. Z ciekawych rzeczy to, jeźdźiłem jeszcze maluchem z dość dużą prędkością po polach z dojrzałym zbożem. To tak jakbyście jechali z zamkniętymi oczami we mgle. Chociaż nie ma takich mgieł.
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 14.05.2009 07:35

jeźdźiłem jeszcze maluchem z dość dużą prędkością po polach z dojrzałym zbożem

mam nadzieję, że z perspektywy czasu tego żałujesz uznając to za idiotyczny wandalizm :evil:
[/quote]
marekb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marekb » 14.05.2009 07:58

jesli szaleństwem jest jazda maluchem po polu zbożowym, to jazda motocyklem na kolanie na górskiej drodze gdzie z jednej strony skały a z drugiej przepaść mała, na nieszczęście z drzewami (polecam zainteresowanym: przed Bańska bystrzycą ok 9km skręcamy w prawo na Martin i po ok 3-4km się zaczyna..;) )chyba też. Przez pewien okres jezdzilismy tam to weekend. Trochę ludzi się posypało. Nie potrafiłem się nawet powstrzymać jadąc na CRO z żonką obładowany w sakwy i torbę na bak. Przy tym treningi na torze w Przeźmierowie to bajka..;) choć też nie do końca jeżdżąc własnym sprzętem bez sponsora...
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 14.05.2009 08:23

i jeszcze coś z szalonych lat 90. Jakieś 15 lat temu na mistrzostwach śląska juniorów w koszykówce cała nasza drużyna wybrała się do tarnowskiego fryzjera i obcięła się na łyso , nowymi fryzurami zrobiliśmy sensacje na hali. W moim wypadku było to dość szalone z uwagi że nosiłem długie włosy. W domach była konsternacja oraz w Auchwitz, który w drodze powrotnej zwiedzaliśmy.
marekb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marekb » 14.05.2009 08:49

torac, to jak tyś się do tego bagażnika skody zmieścił rozumuję: koszykówka->wysoki->bagaznik skody.. :roll: :wink:
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 14.05.2009 08:56

Bodzioch Marek napisał(a):torac, to jak tyś się do tego bagażnika skody zmieścił rozumuję: koszykówka->wysoki->bagaznik skody.. :roll: :wink:

1,85 rozgrywajek ale szczupły (jeszcze wtedy)- nie było łatwo. W śkodzie 105 jest miejsce za siedzeniami ale kolana wystawały. To było na przejściu w Chałupkach , wracaliśmy przez Kudowę a tam 2 km kolejka do granicy - już ją przeszedłem zgłaszając zagubienie paszportu.
dallaska
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) dallaska » 14.05.2009 22:33

szalone to było jak pojechałam w ciemno do Londynu i odbierał mnie facet którego nie znałam kolega kolegi na victorii
juz bym nigdy tak nie ryzykowała :)
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 15.05.2009 11:23

Jeszcze odpaliłem w sklepie meblowym w Wiśle gaśnicę pianową i zapaskudziłem cały sklep. Nie był to żaden akt terroryzmu ani sabotażu lecz wypadek 5 letniego chłopca marzącego żeby zostać strażakiem.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.05.2009 16:33

Krystof napisał(a):
jeźdźiłem jeszcze maluchem z dość dużą prędkością po polach z dojrzałym zbożem

mam nadzieję, że z perspektywy czasu tego żałujesz uznając to za idiotyczny wandalizm :evil:
[/quote]
Może i wandalizm ale jest co wspominać, zboże napewno się podniosło więc nie było dużo strat.
Poprzednia strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Co zrobiliscie najbardziej szalonego w zyciu? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone